Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, mit gondoltok azokról,...

Csajok, mit gondoltok azokról, akik ilyen ruhákat hordanak? Járnátok vele? Hány évesnek gondoljátok?

Figyelt kérdés

Tudjátok, ezek annyira tipikus ruhák, de nem találtam jobb képet..

[link]

2014. márc. 12. 15:23
 1/8 anonim válasza:
41%
Ja, persze... majd a ruhája alapján döntöm el valakiről, hogy "járnék-e vele. Szánalmas.
2014. márc. 12. 15:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Egy emberről sokat elárul az, hogy van-e ízlése, stílusa. Én nem járnék olyannal, aki annyira sem tartja magát, hogy igényes ruhákat hordjon.

A kérdés az, szerintetek igényes-e egy ilyen felső.

2014. márc. 12. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Otthonra siman jo... OlYan 50 ev koruliek hordhatjak kb mindenhova de sztem kb minden

Ferfi szekrenyeben megtalalhato ilyen :)

2014. márc. 12. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
És az a huszonéves, aki mindig ilyen ruhákat hord?...
2014. márc. 12. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez amolyan szabadidő felső, otthonra, kertészkedéshez tökéletes. De ha iskolába/munkahelyére is ebben jár az nem vall ízlésességre. Nekem az jönne le, hogy neki minden mindegy.
2014. márc. 12. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem. Olyan szinten, hogy mindegy, milyen lánnyal jön össze akár...
2014. márc. 12. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy Ti milyen következtetéseket le nem szűrtök egy egyszerű ruháról, istenem igazi médiumok...:D

Én meg ezt szűröm le: lehet a pasi annyira okos, hogy direkt azért hord ilyen ruhát, hogy akik az öltözködéséről akarnának megítélni valakit, azok messziről kerüljék is el. :D

2014. márc. 12. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki. Ő mondta.
2014. márc. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!