Csajok, mit gondoltok azokról, akik ilyen ruhákat hordanak? Járnátok vele? Hány évesnek gondoljátok?
2014. márc. 12. 15:23
1/8 anonim válasza:
Ja, persze... majd a ruhája alapján döntöm el valakiről, hogy "járnék-e vele. Szánalmas.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy emberről sokat elárul az, hogy van-e ízlése, stílusa. Én nem járnék olyannal, aki annyira sem tartja magát, hogy igényes ruhákat hordjon.
A kérdés az, szerintetek igényes-e egy ilyen felső.
2014. márc. 12. 15:28
3/8 anonim válasza:
Otthonra siman jo... OlYan 50 ev koruliek hordhatjak kb mindenhova de sztem kb minden
Ferfi szekrenyeben megtalalhato ilyen :)
4/8 A kérdező kommentje:
És az a huszonéves, aki mindig ilyen ruhákat hord?...
2014. márc. 12. 15:29
5/8 anonim válasza:
Ez amolyan szabadidő felső, otthonra, kertészkedéshez tökéletes. De ha iskolába/munkahelyére is ebben jár az nem vall ízlésességre. Nekem az jönne le, hogy neki minden mindegy.
6/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem. Olyan szinten, hogy mindegy, milyen lánnyal jön össze akár...
2014. márc. 12. 15:34
7/8 anonim válasza:
Hogy Ti milyen következtetéseket le nem szűrtök egy egyszerű ruháról, istenem igazi médiumok...:D
Én meg ezt szűröm le: lehet a pasi annyira okos, hogy direkt azért hord ilyen ruhát, hogy akik az öltözködéséről akarnának megítélni valakit, azok messziről kerüljék is el. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki. Ő mondta.
2014. márc. 12. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!