Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mikor a következőket mondjátok, akkor mit gondoltok közben? Mennyire gondoljátok komolyan?
"Egyszer majd találsz egy lányt, aki okosabb, szebb, jobb nálam, és aki szeretni fog téged..."
Mostanában, rövid időn belül 3 lánytól hallottam ezt. És nem értem, hogy a lányok miért mondják? (azt felfogom, hogy mit jelent, meg azt is, hogy vége, meg hogy nem vagyok tökéletes, de azt nem, hogy mi játszódik le ilyenkor egy lány lelkében). Ja, és (főleg) arra gondol, hogy ez a legeslegrosszabb, amit a srácnak mondhat?
Nem akar megbántani, amikor lepattint - szerintem nézőpont kérdése, hogy fogod fel.
Persze rossz, hogy nem jött össze vele, de legalább normális volt, jobban is alázhatott volna, könnyedén.
Én (ez régen volt) a normális srácoknak mondtam ilyesmit, hogy tompítsak azon, hogy flúgos vagyok, másra (persze, a "rosszfiúra") vágyom.
Azt felfogtam, hogy nem kellek neki. Nem az a gáz.
Az a gáz, hogy miért próbál "beígérni/reményt adni" egy másik lánnyal(akivel majd egyszer találkozok)? Plusz, miért egy elcsépelt sablonból választ?
Figyelj, ez szerintem azt jelenti, hogy Te tényleg egy normális srác vagy, éppen csak nem hozzád való normális lányt választod.
Régen vagy ilyen stílusban koptattam, vagy ha óriási bunkóval találkoztam, ennél brutálisabban.
Ez a mondat megnyugtatja a nők lelkét, meg sem fordul a fejében, hogy ennél jobban is meg lehetett volna oldani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!