Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mikor a következőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mikor a következőket mondjátok, akkor mit gondoltok közben? Mennyire gondoljátok komolyan?

Figyelt kérdés

"Egyszer majd találsz egy lányt, aki okosabb, szebb, jobb nálam, és aki szeretni fog téged..."

Mostanában, rövid időn belül 3 lánytól hallottam ezt. És nem értem, hogy a lányok miért mondják? (azt felfogom, hogy mit jelent, meg azt is, hogy vége, meg hogy nem vagyok tökéletes, de azt nem, hogy mi játszódik le ilyenkor egy lány lelkében). Ja, és (főleg) arra gondol, hogy ez a legeslegrosszabb, amit a srácnak mondhat?

2011. jan. 6. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
azt, hogy édes vagy, és szeretetre méltó, de nekem nem kellesz.
2011. jan. 6. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
ja és ha neked tetszik, de visszautasít, akkor szerintem mindegy, mit mondd, ezt, vagy azt, hogy nem kellesz, legalább nem tesz talonba.
2011. jan. 6. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem akar megbántani, amikor lepattint - szerintem nézőpont kérdése, hogy fogod fel.

Persze rossz, hogy nem jött össze vele, de legalább normális volt, jobban is alázhatott volna, könnyedén.

Én (ez régen volt) a normális srácoknak mondtam ilyesmit, hogy tompítsak azon, hogy flúgos vagyok, másra (persze, a "rosszfiúra") vágyom.

2011. jan. 6. 18:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt felfogtam, hogy nem kellek neki. Nem az a gáz.

Az a gáz, hogy miért próbál "beígérni/reményt adni" egy másik lánnyal(akivel majd egyszer találkozok)? Plusz, miért egy elcsépelt sablonból választ?

2011. jan. 6. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
azt hogy kevés vagy neki mint lócitromban a c-vitamin!!csak így jól esik a pici lelkének és így bemagyarázza magának h nem bántott meg téged!
2011. jan. 6. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez szerintem azt jelenti, hogy Te tényleg egy normális srác vagy, éppen csak nem hozzád való normális lányt választod.

Régen vagy ilyen stílusban koptattam, vagy ha óriási bunkóval találkoztam, ennél brutálisabban.

Ez a mondat megnyugtatja a nők lelkét, meg sem fordul a fejében, hogy ennél jobban is meg lehetett volna oldani a dolgot.

2011. jan. 6. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
talán azért mert szeret téged, csak nem szerelmes beléd, és valóban azt kivánja neked, hogy előbb utóbb boldog légy egy hozzád illő lánnyal
2011. jan. 6. 18:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes válaszokat!
2011. jan. 6. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem, hogy miért mondanak ilyeneket. roppant mód megalázónak tartom az ilyen átlátszó dolgokat.
2011. jan. 6. 22:34
 10/10 anonim válasza:
Mert megprobal minel fajdalommentesebben szakitani.mert meg jelentesz beki valamit.ilyenkor ez egy lanynak is nagyon nehez hidd el!!napokig csak ezen jar ilyenkor az esze h majd h mondja el
2013. okt. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!