Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet belőle valami?

Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel 1 hónapja beszélgetek Facebookon.Úgy érzem hogy beleszerettem.Mindig beszámolunk egymásnak az aznapi eseményekről,mindent kitárgyalunk.Nagyon hasonlít az érdeklődési körünk.Japán cserediák,engem meg érdekel a japán kultúra,úgyhogy tanítjuk egymást. :D

Apa azt mondta viccből,hogy még megérhetjük hogy ő lesz a férjem.Jót nevettünk rajta.de ő nem tudja hogy szeretem.Most is sírok,mert belegondoltam hogy ha elkerül innen akkor már biztos nem levelezünk annyit.Ha nem levelezünk,hiányzik.Írta már,hogy milyen jó hogy mindig ilyen kedves vagyok vele.Volt olyan,hogy 3 órát beszéltünk,és csak fél 11-kor fejeztük be.Neki is szüksége van ezekre a napi beszélgetésekre,mert nem csak én írok rá.

14L ő17F

2014. márc. 22. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

mond neki hogy: nagyon szeretek veled beszélgetni, szívesebben megismernélek közelebbről

ha nincs ellened:)...

2014. márc. 22. 10:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval hívjam el sétálni pl.? :)
2014. márc. 22. 10:32
 3/3 anonim válasza:
Szerintem megéri kihívni sétálni, vagy akárhová, mivel hogyha rég beszélgettek, és nagyjából ismered, nem sülhet el rosszul a dolog:)
2014. ápr. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!