Hogyan szeressek ki belőle?
A Gyakorikerdesek.hu tarsadalmanak neveben szeretnek gratulalni neked! Te vagy az 1.000.000-ik, aki felteszi ezt az eletbevagoan fontos kerdest az elet ertelmevel kapcsolatban.
(2. helyen a "peniszmeret" örök klasszikus, 3. pedig a furfangos es titokzatos "valaki ismerkedne?)
A valasz eleg bibliai... Szeresd felebaratodat, mint önmagad! Ez visszafele is müködik! Biztosan van oka, hogy nem egy boldog par vagytok es ez csakis rajtad mulhat. Nezz magadba, hogy mi mindenert is utalhat a masik benned? Külsö? Belsö? Hülye kerdesek? Biztosan akad, mit irnod a listadra. Most mar tudod, hogy a masik miert nem szeret! De ha ezeket nem kepes elfogadni, akkor miylen szemet alak, nemde? Na latod, maris tahonak tartod!
Megegyszer gratulalok es mindenki neveben köszönöm, hogy hasznos kerdeseddel felertekeled nekünk ezt a forumot!
Köszönöm a gratulációdat, de szerintem nincs teljesen igazad.
Igazad van, hogy sokan kirakták már ezt a kérdést, de attól még érdekel, h most mit szólnak ehhez a témához az emberek. És tudom, hogy egyáltalán nem utál a fiú a külső meg belső tulajdonságaimért...
Úgyhogy nem tudom mit tehetnék...És ha vmiért utálna,akkor se tudnám tahónak tartani..mert szeretem, de ezekszerint, akkor te nem ismered ezt az érzést, sajnállak..
Ilyenkor bármit tesz, akkor sem látod be, hogy ő tényleg nem hozzád való, és Te többet érdemelsz. Mert szereted. :)
De majd idővel ez elhalványul, jön más, aki elfeledteti veled.. Hogy mennyi idő, azt nem tudhatod, de semmiféleképpen sem jó olyannal együtt lenni, aki Veled nem lenne szívesen.
És márpedig ha már felteszel egy ilyen kérdést... akkor ez a fiú már számodra felejtős.
Van egy harmadik aki jobban vonz?
Mert még is hogy a fenében lehet az, hogy azt, ami JÓ, azt elutasítja az ember?
Csak akkor, ha egy JOBBAT vélt felfedezni, termesztésen a csalódás nincs kizárva, a jobb csak feltételezés.
Vagy más oka van kedves kérdező?
Mert más logikus magyarázat nincs (az eddig írtak alapján), különben ez no sense lenne.
Harmadikról nem tudok..
Tulajdonképpen nem volt nyílt visszautasítás, úgyhogy nem is tudom hogy állunk most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!