Srácok! Oda mennétek egy lányhoz pl vonaton, ha flörtöl veletek?
Figyelt kérdés
Oda mernétek menni leszólítani, ha tetszik nektek, és mosolyog rátok? Kort is írjatok :)2014. márc. 22. 00:12
1/10 anonim válasza:
Hát ha elég feltűnően csinálja, amiről biztosra veszem, hogy tuti nem véletlen és biztosan nekem szól, akkor kihagyhatatlan :)
Max. egy jót beszélgetünk :D
24/f
3/10 PearlDiver válasza:
Nem hívnám ezt leszólításnak, inkább beszédbe elegyedésnek. De igen, mindeképp, ha olyan a helyzet hogy nem nyomulásként jön ki. Persze a barátnőmre való tekintettel nem kezdenék el csajozni velük :D
5/10 anonim válasza:
Ha ezek valóban teljesülnek akkor még én is odamennék simán a 0 önbizalmammal is. :D(az más kérdés,hogy ilyen soha nem fordult még elő velem,meg manapság semmit nem látni a lányok/nők arcán sajnos).
22/F
6/10 anonim válasza:
Ha rám néz és csak úgy ok nélkül mosolyog akkor persze. De ha nem küld egyértelmű jeleket, nem fogok hülyét csinálni magamból. 21/F
7/10 anonim válasza:
Ha tetszik mindenképp oda mennék. Igaz, lehet bénáznék, mert éles helyzetben mindig hüleségeket pofázok! :D
9/10 anonim válasza:
persze! ha meg félreértelmeztem a jeleket, felfoghatom egy leckének:)
10/10 anonim válasza:
14 éves vagyok és ha velem egy korú akor igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!