Hogyan szólítanátok le egy lányt buszon, vonaton, akárhol, ha Ő éppen zenét hallgat?
Figyelt kérdés
Sok olyan ember van, aki ismerkedni szeretne, vagy örülnének, ha valaki leszólítaná Őt. Illetlenség lenne egyáltalán megzavarni egy ilyen helyzetben? Hogyan csinálnátok? Mit mondanátok?2014. márc. 21. 16:53
1/7 anonim válasza:
Ha üres a mellette lévő hely, kérdezd meg tőle, hogy leülhetsz-e mellé. Aztán kezdj el vele beszélgetni, hogy hova megy, stb... Bár arra figyelj, ha úgy látod, hogy nem akar veled beszélgetni, akkor hagyd.
2/7 anonim válasza:
Húzd ki a zsinórt a füléből és megoldódik minden.
3/7 anonim válasza:
Egy banális dologot kérdezel tőle...
4/7 anonim válasza:
Na látod ebbe még bele se gondoltam :D Nekem is mindig be van dugva a fülem :D Hát mondjuk menj oda mosolyogva és kérdezd meg tőle, hogy milyen zenét hallgat :) (Ha nem hallja, csak azt látja, hogy tátogsz, tuti megkérdezni, hogy "Tessék?" :D Akkor meg ismételd meg amit mondtál/ kérdeztél:))
5/7 anonim válasza:
Sehogyan sem. Ki a rák ismerkedik egy koszos volánbuszon vagy egy retkes máv-járaton?
6/7 anonim válasza:
Valószínű sehogy. Furának érzem, ha valaki így zenét hallgat. Én próbáltam, de nagyon furcsa volt, hogy emiatt nem hallom, mi történik körülöttem. Ha valakinek be van dugva a füle, abból arra következtetek, azt akarja, hagyják őt békén.
Egyszer vasútállomáson valamit akartam mondani egy embernek, valamit kérdezni talán, de be volt dugva a füle. Oldalról szólogattam hozzá, és amikor láttam, gondoltam, na jó, hagyjuk.
7/7 anonim válasza:
Én szinte mindig zenét hallgatok, de ha valaki megszólít kiveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!