Olyan csak a filmekben van, hogy az utcán, vagy akárhol máshol leszólítja egy fiú a kiszemelt lányt?
Manapság az ilyen nem divat. Ha egy srác ilyet csinál, azt elég csúnyán elhajtják általában. Legalább is ezt olvasgatni itt a GYIK hasábjain, mint tapasztalatot.
Én nem ismerkednék így amúgy, mert felszínes dolog. A külsőségre épít. Közben meg ki tudja, kiféle-miféle ember az a lány... főleg a mai világban.
22/F
Most komolyan.
Az utcán szembejövő 100 lányból talán 1 aki ennek örülne,a többi meg rohan valahova,ideges,elfoglalt,nem tetszem neki,van pasija,zenét hallgat stb. és elhajtana a francba.
Szóval szólítgasson utcán lányokat a hóhér
Persze, van. ( a fimet én nem láttam, csak a felette lévő kérdésre tudok reagálni)
De ezt ne keverjük azzal, hogy beszólogat a csajnak valaki hogy szia cica, meg dugnálak mucus, azzal amikor normálisan elkezd valaki beszélgetni a másikkal és elkéri a számát.
Nekem ilyen már volt (ilyen is, meg az előzőek is -_-) és szimpi volt a srác. Számot nem kapott mert barátom volt, de megadtam volna ha nincs. Csak a fellépés, kisugárzás a lényeg. Egyáltalán nem volt bunkó és tolakodó sem. Pont annyira volt határozott, hogy ne legyen rámenős, és annyira volt visszafogott hogy ne látsszon szerencsétlen tugyimutyi alaknak se.
Nagyon szimpi volt, lehet ő lett volna az igazi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!