Az ilyen zaklató, megfigyelő, mániákus férfiak miért akarják védelmezni, ártatlan, óvni valónak látni a kiszemelt lányt, áldozatot? (LENT)
Akik így követik, megfigyelik, zaklatják, dolgokat gyűjtenek róla, facebookon csekkolják folyton, stb... miért akarnak úgy bánni a lánnyal mintha kis királykiasszonyuk lenne és miért gondolkodnak úgy, mondanak olyanokat, hogy vigyáznak rá, megvédik, stb...
Szóval értitek.
Miért túlozzák el ezt mániákusan?
Ne értsétek félre, nem az a baj, ha egy férfi védelmező, meg kis drágaként bánik a lánnyal, vigyáz rá, stb...
Rendben is van ez ha nem mániákusan, meg ha mindkét fél benne van.
A válasz a kérdésedben: Mert mániákusak. Ez egy emberi jellemző ami némelyekre érvényes, másokra pedig nem.
Vannak akiket meg az se érdekel, hogy a "kiszemelt" él-e egyáltalán, ha hetente 2x lepippantják meg megtöcskölhetik.
Nem értetted meg a kérdést.
Nem normális, mániákus, követi, stb... de miért pont ilyen védelmező akar lenni, miért ilyen kis óvni való cuki királykisasszonynak akarja látni?
Miért éppen ilyen és miért akarja éppen ilyennek látni a lányt a legtöbb megfigyelő, zaklató, követő mániákus?
Nem érted a mániákusokat.
Ők nem ilyennek akarják látni a nőket, hanem pusztán a mániákusságuk miatt képtelenek megállni, hogy ne tudjanak mindent az adott nőről, ne kövessék, stb.
Ne haragudj, de olvasd már mit kérdeztem és mit írtam alá!
Nem az a kérdés, hogy miért figyelik meg!
Miért ilyen védelmezők és miért akarják ilyennek látni a lányt?
Te nem érted még azt sem ami le van írva!
Mert a tulajdonuknak érzik a lányt.
És azért mániákusak, mert kétségbeesettek.
Csak vedd észre, hogy a kétségbeesés önmagában még nem egy negatív dolog, a gond itt azzal van, hogy ebben az esetben aki kétségbeesett az totál értéktelennek érzi magát és ez ellen próbál védekezni.
Én arra gondolok, hogy így érzik azt, hogy ők valakik, mert meg tudják védeni a lányt, tulajdonuknak érzik, és a lánynál is ezzel akarnak jó pontot szerezni, hogy "látod, én bármit meg tudok tenni érted".
Csak néha túlzásba viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!