Az ilyen zaklató, megfigyelő, mániákus férfiak miért akarják védelmezni, ártatlan, óvni valónak látni a kiszemelt lányt, áldozatot? (LENT)
Akik így követik, megfigyelik, zaklatják, dolgokat gyűjtenek róla, facebookon csekkolják folyton, stb... miért akarnak úgy bánni a lánnyal mintha kis királykiasszonyuk lenne és miért gondolkodnak úgy, mondanak olyanokat, hogy vigyáznak rá, megvédik, stb...
Szóval értitek.
Miért túlozzák el ezt mániákusan?
Ne értsétek félre, nem az a baj, ha egy férfi védelmező, meg kis drágaként bánik a lánnyal, vigyáz rá, stb...
Rendben is van ez ha nem mániákusan, meg ha mindkét fél benne van.
sajnos/nem sajnos magamra ismerek pár dologban, sokszor csináltam ezt, és tudatában is vagyok, hogy ez nem jó, már annyi mindent tudtam a lányról anélkül, hogy tudott volna a létezésemről, hogy nevetséges, az utóbbi időben már sikerült javulnom
én nem feltétlen ilyennek állítom be a "kiszemelt" nőt, hanem mindig egyfajta ideálnak képzelem, csupa olyan tulajdonsággal, ami nekem tetszene, az emberi agy így működik, amit nem ismer, arra találgat, egyesek ezzel átesnek a ló túloldalára, valóságként kezelik ezeket az elképzelt személyiségeket, holott valójában köze sincs az illető személyiségéhez
Időközben már el is felejtettem a kérdést.
Nem bántásból kérdezem, de meg tudod mondani, hogy miért csináltad/csinálod ezt?
Ettől neked jó volt? Vagy miért?
Amúgy még mindig ez a kisebb rossz. Mármint ha csak távolról csinálod.
A nagyobb baj mindenképpen ott kezdődik amikor zaklatja, kapcsolatba próbál vele lépni, ne adj' Isten bántja.
A másik meg, hogy miért próbáltál egy személyre ráhúzni egy ideált?
Oké, hogy meg van a típus, hogy milyen lányt keresel, milyen tetszik neked, nem is itt van a baj.
De miért nem az ideálhoz illőt kerestél? Fordítva gáz és nagyon tévút.
Szerintem pont aszért, mert nem mertem kapcsolatba lépni félve az elutasítástól, az idea dolog meg azért lehet így, mert én pontosan az a fajta ember vagyok, akit elsősorban a nő külseje érdekel, csak azután a belső, és mivel megtetszik de nem merek odamenni hozzá soron következnek ezek az események, kutatgatások, hogy vajon milyen is lehet, és ez lesz a vége, a szimpatikus külsőhöz "szimpatikus belsőt" akarok látni, lassan 1 éve nem is keresem a nők társaságát, mert ez nekem rossz, csak szenvedek, ha álomvilágba ringatom magam, miközben nem teszek semmit, nem tudom hogy lehetne kezelni am, de most elég jól érzem magam, nem igazán érzem azt a fajta elveszettséget, hogy folyton vágyódok egy barátnő utáni, mondhatni elég furcsa, de nem érdekelnek a nők (félreértések elkerülése végett más sem :D)
Nem szeretném sajnáltatni magam, még ha gyakorlatilag annak is tűnik, de gondoltam leírom, hogy bennem ez hogy működik, már amennyire kívülállóként tudom nézni magam.
Talán mert beképzeltek olyat a lányról ami nincs is.
Szeretheti és ha nem kap viszonzást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!