Lányok, ti nézegettek ismeretlen fiúkat? Ha pl. vonaton egy fülkében utaztok, köszöntök neki, illetve nézitek?
Az a tapasztalom,hogy engem sosem néznek lányok.Vonaton gyakran utazok egy fülkében ismeretlen lányokkal,de miután beszállok,gyorsan bedugják a fülhallgatójukat és az ablakon bámulnak kifelé egész úton.Ha felajánlom,hogy segítek a csomagokat fel/levenni,mint ha meg sem hallanák...más fiúknak meg elfogadják a segítséget.
De ha buszra szállok fel,ott is arrébb mennek.más irányba néznek :S Ha az egyetemen lifttel megyek fel valamelyik emeletre és lányokhoz szállok be vagy ők hozzám,sosem köszönnek,elfordulnak rögtön és minél gyorsabban kiszállnak.Az utcán sem néznek rám,más irányba néznek ha elmennek mellettem.
Pedig büdös nem vagyok sosem,nagyon sok időt fordítok tisztálkodásra és illatosítószert is szoktam használni.
Csak már nagyon zavaró,mert más számukra ismeretlen fiúkkal nem így viselkednek,látom nap mint nap.Köszönnek nekik,ha együtt utaznak valahol,beszélgetnek szinte végig...olyan mint ha valami leprás lennék.Ennyire ronda és balfék tényleg nem lehetek...
ha bemegyek a fülkébe, alap, hogy köszönök...
ha köszönnek visszaköszönök
ha jól jön a segítség elfogadom
szándékosan nem nézek senkire, ha nincs kedvem beszélgetni
ha látom, hogy egy srác nagyon beszélgetne, akkor úgy alakítom, hogy tuti ne, nem akarok bonyodalmat nem akarok bunkó lenni, és hárítani, párkapcsolatban élek
amíg nem így volt gyakran elegyedtem beszélgetésbe, de leginkább azért, mert nem volt rutinom a hárításban
nem szerettem sosem az idegenek tolakodását, amikor erőltetik a beszélgetést, ami inkább csak nyomulás, pedig nagyon nyitott vagyok, szoktaam beszélgetni gyerekekkel anyukákkal nénikkel, bácsikkal, csajokal, néha srácokkal is, de csak ha érzem, hogy nem nyomul, nem nőként bámul rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!