Nagyon gáz fotókat emleget egy ismeretlen rólam és keressem fel? DE.
Egy ismeretlen az egyik oldalon rám írt,hogy nagyon gáz fotói vannak róla,ha fontos az anonimitásom keressem fel skyp-on és megadta azt.
De rögtön törölte is magát.
Na mármost,rólam a legintimebb fotó csak félmeztelen fotó,azt pedig nem tartom annyira gáznak.
Mi lehetett a célja?Az is nagyon furcsa,hogy rögtön törölte magát.
Manapság már könnyű egyébként gáz fotókat photosppolni és trükkökkel megcsinálni?
Mert sajnos volt egy ilyen fenyegetésem egy olyan pasitól,akiről hallani sem akartam.
Persze, photoshoppal bármit meg lehet csinálni, nagy tudomány se kell hozzá.
Felejtsd el, szerintem is csak húzzák az agyad. Ha kiderül hogy mégsem, szólj szülőknek.
28 éves vagyok.
Az indamailem-en van sok egész alakos képem,de olyan nincs.
Mondjuk érdekelne van e alapja.És ha van,hogy talált rá.
Állítólag van olyan,aki avval szórakozik,hogy egy fotó alapján kémprogrammal könnyen megkeresi az illetőről készült többi képet.
Az egyik társkereső oldalon fenn vagyok és ott jött ez az üzenet.
Azonkívül az is furcsa,hogy rögtön törölte magát.
#5-ös: Ez tudod azért vicces, mert olyanról beszélsz amiről halovány lila fogalmad sincs. Egy komolyabb fotómanipuláció többnapnyi munka egy komolyan képzett szakembernek is. Felejtsük már el ezt a "fotósop az három kattintás és mindent megcsinál és nem kell hozzá érteni he'" hozzáállást mert baromi unalmas, ráadásul saját magatokat járatjátok le a tudatlanságotokkal, amikor ilyeneket írtok. Egy hihető fotómontázshoz, eleve kell két alapfeltétel:
a) olyan fotó amin valaki látható az adott kínos szituációban
b) olyan fotó amin a célszemély arca hasonló szögből látszik, hasonló fényviszonyok(szög,színek,háttér,fehéregyensúly stb.stb.stb...) között készült, hasonló utómunkát kapott.
Ezek után hat-nyolc óra játék az említett szoftverrel és van egy db manipulált képed amiről bárki megmondja, hogy az. Ahhoz, hogy ne lehessen ránézésből megmondani, több napnyi munka kell.
A kérdésre válaszolva 99,9%, hogy egy sima automata üzenetküldő vírusba futottál bele ami így próbál rávenni arra, hogy adatokat lophasson tőled (e-mail cím, telefonszám, bármi ami egy későbbi spam hadjáratban hasznos lehet, van ennek olyan válfaja is amikor egy linkre való kattintásra akar rávenni - így szaporodik: Te rákattintasz, Ő ezzel hozzáfér dolgokhoz amiknek nem kéne és a Te nevedben is küldözget). Nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!