Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan csábítsak el egy...

Hogyan csábítsak el egy TELJESEN ismeretlen srácot?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az iskolában aki nagyon tetszik nekem. Mindig 3 fiú társaságában van, de semmit nem tudok róla. Nem ismerem a belsőjét és sosem beszéltem még vele.

Volt már, hogy ráírtam egy fiúra facebookon és először flegma volt, elutasító, nem is igazán érdekeltem és sosem írt rám, de nem adtam fel, írtam neki és végül úgy ért véget a szituáció, hogy nagyon megszeretett és szeretett volna velem járni, de végül nem lett semmi, mert megismertem és rájöttem, hogy nem ő az aki nekem kell.:)

VISZONT ezt a fiút tényleg nem ismerem és nem is igazán mernék rá irkálni nehogy kinevessen a barátaival vagy kibeszéljen valakivel és rajtam nevessen a fél suli.

Milyennek kell lennie a lánynak, hogy érdekeljen titeket és mivel tudnék ráírni?

Gondoltam arra, hogy segítséget kérek tőle valamilyen tantárgyból, de ha pl matekot írok neki és ő abból pont nem jó akkor rögtön rosszul esik neki szerintem a dolog, de semmit nem tudok róla így nem tudom mivel írhatnék neki.

2014. febr. 8. 22:57
 1/6 anonim válasza:
0%

1. Ha mindig fiúkkal van akk nem biztos, hogy érdemes elcsábítani. :D

2. Légy bátor mint Herkules

:D

3. Privibe van egy tippem.....

2014. febr. 8. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

rendre olyanokkal akarsz összejönni akiket nem ismersz semennyire? ez úgy ahogy van marhaság de úgyis te fogsz koppanni.

legközelebb bekötjük a szemedet és amelyik férfibe belebotlasz azzal fogsz flörtölni, jó? vagy várjál te inkább az a felszínes féle vagy :"Külső megfog, külső megtart"?

2014. febr. 13. 14:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de egyáltalán nem igaz amit írsz.

Szerintem mindenki így van ezzel akkor..vagyis szerinted!?

Hiszen senki sem ismeri a másikat az előtt, hogy elkezdenének ismerkedni és beszélgetni.

Más is külső alapján kezd el ismerkedni én úgy gondolom..

2014. febr. 13. 15:36
 4/6 anonim válasza:
53%
mutass neki egy kis sexy-t azt beszélj vele 1 randit! ENNYI
2014. febr. 13. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
kérdező !én nem azt állítottam hogy úgy pottyanunk ki anyukánkból hogy mindenkit ismerünk...persze először mindenki ismeretlen és később lesz ismerős....de ha jól olvasom te kapásból el akarod csábítani az ismeretlent,márha jó a szövegértésem márpedig a leírtak alapján jó
2014. febr. 13. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt írtam, igazad van, de azt sehol sem írtam, hogy az ismerkedést kihagyom és már rögtön magaménak akarom tudni.

Természetes számomra (..bár nem meglepő, hogy nem gondoltad hiszen manapság sajnos nem mindenki van ezzel így) hogy először meg szeretném ismerni, nem szeretném rögtön magamba ejteni és aztán átvágni szerencsétlent, hogy megismertem és nem is akarok tőle semmit, de ekkor már belém esett régen..:)

2014. febr. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!