Lehet, hogy megsem vagyok annyira csunya?
Figyelt kérdés
A csaladban sokszor mondjak, hogy nagyon szep vagyok, de hat mi mast mondhatnanak a szeretteim?
A suliban azonban egyetlen fiu sem erdeklodik irantam, ugy, hogy odajon, es elhiv valahova, vagy keresne a tarsasagom.
Neha azt vettem eszre, hogy egy nagyon okos, intelligens, jokepu, nagyon jo humoru fiu engem nez.
Aztan az egyik csoportbontott oran is nezett egy srac.
Ha valoban szep lennek, akkor keresnek a tarsasagom, nem?
En mar tenyleg azt hiszem, hogy sosem lesz fium...
(kepet nem kuldok, es ismerkedni sem itt szerettnek)
17/L
2014. márc. 21. 16:50
31/43 A kérdező kommentje:
es en tenyleg nem itt szeretnek ismerkedni:)
2014. márc. 21. 17:49
32/43 anonim válasza:
Most az egyszer tehetnél kivételt, csak most, csak nekem, csak mert Humor Heroldnak neveztél :) (ha meg ezen múlik akkor veszek máv bérletet és minden héten találkozhatnánk :))
33/43 A kérdező kommentje:
mi ez a lelkesedes? nem is ismersz :D lehet, hogy igazabol egy unalmas banyarem vagyok. :)
2014. márc. 21. 17:54
34/43 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos ez a lelkesedes:))
2014. márc. 21. 17:58
35/43 anonim válasza:
Pont ez az: nem ismerlek ezért szeretnélek megismerni és ha úgy alakulnak a dolgok akkor találkozhatunk is akár. Lehet hogy nem de az is lehet hogy Te vagy életem szerelme. Szerintem ennyit megér hogy beszélgessünk egy keveset itt, a lelkesedés pedig: nekem ennyit megér a boldogságom :D
36/43 A kérdező kommentje:
annyira rossz, hogy konnyen meggyozheto vagyok:/
2014. márc. 21. 18:00
37/43 anonim válasza:
Írj rám és mondd hogy nincs igazam ;)
38/43 A kérdező kommentje:
kezdemenyezzen a fiu;))
2014. márc. 21. 18:06
39/43 anonim válasza:
"This is the beginning of a beautiful friendship"
Szerintem ez a lelkesedés nem aranyos hanem szánalmas!
40/43 anonim válasza:
Csodás hogy tudsz angolul de szerintem az szánalmas hogy olyan dologhoz szólsz hozzá amiről fingod sincs :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!