Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy megsem vagyok...

Lehet, hogy megsem vagyok annyira csunya?

Figyelt kérdés

A csaladban sokszor mondjak, hogy nagyon szep vagyok, de hat mi mast mondhatnanak a szeretteim?

A suliban azonban egyetlen fiu sem erdeklodik irantam, ugy, hogy odajon, es elhiv valahova, vagy keresne a tarsasagom.

Neha azt vettem eszre, hogy egy nagyon okos, intelligens, jokepu, nagyon jo humoru fiu engem nez.

Aztan az egyik csoportbontott oran is nezett egy srac.

Ha valoban szep lennek, akkor keresnek a tarsasagom, nem?

En mar tenyleg azt hiszem, hogy sosem lesz fium...

(kepet nem kuldok, es ismerkedni sem itt szerettnek)

17/L

2014. márc. 21. 16:50
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
es nem csak olyan nincs, akivel rendszeresen beszelnek, de olyan sem, akivel csak ritkan:(
2014. márc. 21. 17:08
 12/43 anonim ***** válasza:
ha meg szeretnéd tudni szép vagy e vagy sem akkor az csak ugy megy ha képet küldesz itt megmondják az igazat ne aggódj
2014. márc. 21. 17:11
 13/43 A kérdező kommentje:
igy is eleg szanalmas vagyok, ha felismerne itt valaki, aki ismer, elasnam magam szegyenemben. :D
2014. márc. 21. 17:12
 14/43 anonim ***** válasza:

uhh :D nekem kb csak fiú barátaim vannak

bár én infó suliba jártam, és csoportokra szedték az osztályt, és persze egyedül voltam lány, de el sem bírom képzelni hogy csak lány barátaim legyenek, a fiúkkal sokkal jobban el lehet hülyéskedni szerintem :D

2014. márc. 21. 17:13
 15/43 anonim ***** válasza:
mit jelent az hogy parasztul nyomul? legközelebb kezdj el vele dumálni ha nem is lesztek egy pár havernak még jó lehet nem? bp-i vagyok sulit már kijártam,ha nincs városegyezés nekem elküldheted
2014. márc. 21. 17:14
 16/43 A kérdező kommentje:

bulikban nekem mindig csak a nyomulos, "nyalasnyelves" pasik "jonnek ossze".

ne haragudj, tenyleg nem szeretek kepet kuldeni.

2014. márc. 21. 17:18
 17/43 anonim ***** válasza:

Azért ha mégis kivételt tennél és adnál egy esélyt (és persze budapesti vagy) írhatsz nekem nyugodtan (nem, nem lesz a 2. kérdésem a "küldesz e képet?" :))

17/F

2014. márc. 21. 17:20
 18/43 A kérdező kommentje:
Sajnos nem bp-i vagyok. pedig ott nagyobb a lehetoseg :D
2014. márc. 21. 17:23
 19/43 anonim ***** válasza:
mennyire messze élsz szeretett városomtól? :D
2014. márc. 21. 17:24
 20/43 A kérdező kommentje:
Csupan 200 km :D
2014. márc. 21. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!