Szép lányok, ti csúnya fiúkkal is ismerkedtek? Adtok nekik esélyt?
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 13:21
1/13 anonim válasza:
ha csúnyának tartok valakit akkor nem tetszik, nemhogy még ismerkedjek is vele, normális vagy? agykombájn.
2/13 A kérdező kommentje:
Azért egy próbát megért. Nem? :D
2014. márc. 21. 13:23
3/13 anonim válasza:
Ez attól függ kinek milyen pasi csúnya, hiszen nem mindenki egyforma. Ha egy nőnek nem jön be az adott srác, attól még ismerkedhet vele de nem fog vele járni, csak barátkozni.
4/13 anonim válasza:
Szerintem siman ha emellett eleg gazdag...
nincs az a lepukkant kulso amit megfelelo belso ertekekkel (hitelkartya, luxusauto, stb) ne lehetne feldobni :)
5/13 A kérdező kommentje:
Ez jó, hitelkártya, luxusautó mint belső érték. :D
2014. márc. 21. 13:25
6/13 anonim válasza:
Ha már ismerem, és szimpatikus, meg hasonló a gondolkádusnk, érdeklődésünk, akkor igen. Egy teljesen idegennek viszont, hát bocs de nemigazán...
Na meg mi a csúnya?
7/13 anonim válasza:
Nekem kimondottan azok a fiúk szoktak tetszeni, akiket nem tart a társadalom nagy része jóképűnek. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett: szerintetek csúnya srácra gondolok, nem xy szerint vagy akárki más szerint csúnyára.
2014. márc. 21. 13:35
9/13 anonim válasza:
ha szerintem csúnya akkor semmiképp nem, egyszer megpróbáltam egy olyan sráccal aki nem jött be külsőre, és amikor egyik barátnőm le csúnyázta egyszerűen semmit nem tudtam rá reagálni, mivel úgy éreztem igaza van, ha legalább nekem tetszett volna mosolyogva mondhattam volna hogy "Nekem tetszik és csak ez számít!" ... arról nem is beszélve hogy ha ránéztem semmilyen vonzalmat nem éreztem mivel egyszerűen nem jött be a külseje, hiába volt egy aranyos, kedves fiú. Lehet én vagyok a szemét meg stb. de ha egy srác nem jön be külsőre akkor nem hitegetem fölöslegesen hanem még esélyt sem adok neki.
10/13 anonim válasza:
Ha csúnyának látod, ne szórakozz vele, ne adogass különböző esélyeket, meg ilyenek, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!