Sok olyan 23 éves srác lehet, akit már több mint 120 lány utasított vissza és még soha nem volt senkije és még szűz is?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 17:01
21/36 A kérdező kommentje:
hm... 15 és 18-as igen most már látom... semmi kétség egy retardált idióta vagy :) grat azoknak a csajoknak meg dupla grat akik egy ilyennel összeálltak és most miattuk itt alázhatod saját magad nagy pofával
2014. márc. 18. 18:16
22/36 anonim válasza:
otthon ücsörög és elmereng a szép emlékeken :D "Heeeej de szép volt mikor január 8.-án visszautasított a Mari, a Gina meg az Ilona. Heeeej, de a rekordnapom az aztán tényleg szép volt! Akkor 21-en is elhajtottak... AAAAH ELMEGYEEEEk"
:D :D :D BALFÉK :D :D :D
23/36 A kérdező kommentje:
20-as ez nem konkrét szám csak kb... nem vagyok lyukasfejű így képes vagyok megjegyezni azt hogy hány lányhoz mentem oda pl adott napon és képzeld szorozni összeadni is tudok, tudom ez nektek nagyon hardcore de még vagyunk páran, értelmes emberek XD
2014. márc. 18. 18:18
24/36 anonim válasza:
Jaah, am. véletlenül nem Te vagy Ambrus Gergő? Megint... xD
25/36 anonim válasza:
De még mindig Te irkálsz ki ilyen baromságokat, nem én - hatalmas dicsőség, hogy 120-an is elküldtek.
26/36 A kérdező kommentje:
na az 58%os retard megint megszólalt annyira jó hogy ő van olyan agyi szinten hogy a kérdést sem képes felfogni de azért osztja a másikat, ez a legszebb, duplaretard
2014. márc. 18. 18:18
27/36 anonim válasza:
Most már tuti, hogy ez az Ambrus Gergő xD
Sok idő telt már a BMW-s illetve a photoshoppos képe után, jött megint, nehogy elfelejtsük, hogy Ő létezik xDDDD
28/36 anonim válasza:
Ismersz más kifejezést is a "retard"-ot meg a "duplaretard"-ot (ez már majdnem olyan volt mint a "duplapluszjó") leszámítva? :D Nagyon egysíkú vagy drága barátom.
29/36 anonim válasza:
Valami régi celeb ez a csávó?
30/36 A kérdező kommentje:
28as te nyomorék, a duplaplusz jó kettős fokozás a duplaretard meg nem, ennyit rólad, egyszerű vagy mint a négyzetgyök 4 (csak h ne legyek olyan sértő)
2014. márc. 18. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!