Lehet egy srac annyira felenk, hogy ha meg tudja is, hogy a lanynak tetszik, akkor se kezdemenyez?
Én pont ilyen vagyok. Nem igazán félénk, inkább gátlásos. Ha már az illető odajött hozzám és beszélőviszonyban vagyunk, akkor hamar oldódok és megy, de az első lépést sosem tudom megtenni. Minden más megy.
23/F
az a baj,hogy en is ilyen vagyok meg a srac is,ugyhogy nagyon nem tudom mit csinaljak. szerintem a srac meg egy fokkal nalam is felenkebb :D
bar o tudja,h nekem tetszik..
kicsit osszetettebb a dolog,de a lenyeg az,hogy a kozos ismerosunknek elmondtam,o meg a tudtom nelkul tovabbadta neki.es ezt onnan tudom,hogy a kozos ismerosunknel rakerdeztem,es bevallotta,hogy elmondta a sracnak.
a "jelek" kuldeseben nem vagyok jo,ugyhogy abbol tuti nem .
de ha nem lehet biztos benne,miert nem probal megbizonyosodni rola? arra var,hogy en csinaljak valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!