Sok olyan 23 éves srác lehet, akit már több mint 120 lány utasított vissza és még soha nem volt senkije és még szűz is?
Szerintem igen, ezek a lúzerek nem? Mármint azok a típikus nagyszájú srácok akik mindig csak topmodell csajokra mennek rá azzal a dumával, hogy "béjbi, jössz dugni?"
És utána fel vannak háborodva, hogy elutasítják őket.
Amúgy ezt te számolod, hogy hány utasított vissza?
Próbálkoztál már rendes lányoknál, mondjuk olyanoknál akik a te (csúnya szó) "szinteden" vannak?
5ös te vagy a felületes "tapló" aki látatlanba ítélkezik... 1. nem a kérdésre válaszolsz, 2. azt sem tudod ki vagyok, milyen vagyok nem így megyek oda a lányokhoz amúgy meg legnagyobb esetszámban magamat adtam mindenféle pua-zás nélkül, de sokszor taktikázni sem volt lehetőség
Amúgy még mindig várom a sok troll után a választ a kérdésre hogy vajon hány ilyen srác lehet, vagy ez már rekord?
Hogyha nem találták volna fel a lakásos prostikat, akkor énis ebbn a cipöben járnék. Csak én kb negyed ennyi csajnál próbálkoztam.
23f
1: erre a kérdésre csak az tud válaszolni aki 23 éves és 120 lány már elkergette, ugye érzed, hogy elég kicsi a százalék?
2: annyit említed a stratégiát, pedig a világ egyik legegyszerübb dolgáról beszélsz ÉS IGEN, benned van a nagy baj, ha 120nál sem tudtál semmit sem elérni. Akkor valamit nagyon félrenéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!