Elképzelhető az, hogy vannak a mai világban is olyan lányok, akik szeretik ha egy fiú antialkoholista, nem jár discoba, bulikba, nem néz tv-t?
Egyikőnk sem agresszív, ha hiszed ha nem. : )
Nincs bajom az alkoholistákkal, amíg azok nem jönnek a közvetlen közelembe.
Általában elmegyünk ide-oda, filmezünk, hülyéskedünk, szervezünk valami programokat, néha a haverjaival nézünk szét a városban, és még ezer dolog. Nem vagyunk külön faj.
Ilyesmi vagyok, és mindig sikere volt ennek (mondjuk nem vagyok elvakult tévéutáló, tudom szűrni, mi érdekes, és mi nem).
Esténként nem járok sehova, otthon vagyok, és ennyi. Barátnőmmel napközben megyünk, ha van hova, biliárd, kirándulás, kajálás, akármi, ami megtetszik.
Kedves kérdező,
Én 27 éves fiú vagyok, nem dohányzom, nem iszom, nem verek nőket, nem beszélek németül, nem tudok golfozni, nem Budapesten lakom, nem vagyok tanár, nincs Szuzukim. Ebből mit tudtál meg rólam? Szerintem egész pontosan semmit.
Ne ezekre legyél büszke (inni miért rossz? hát tévézni?), hanem arra, ami vagy. Te most titokban különbnek képzeled magad a páwa fiúknál, de most szerinted tényleg az a fontos, hogy néz-e valaki tévét?
Elárulom, nem...
(Neked fontos, hogy egy lány szokott-e tévézni?)
Aha.
Ez megint neveltetés baki lesz.
Fogadjunk, életedben nem jártál szórakozóhelyen, vagy buliba, de kapásból tudod, hogy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!