Ha ronda vagyok soha nem lesz barátnőm?
"a macsók kellenek még akkor is ha az a macsó akár üti veri őket"
Imádom ezeket a válaszokat.
De ahogy szerencsére egy másik válaszoló is megerősítette, ez nem így van. Bár tudom, vannak ilyen lányok, akinek ez kell, DE NEM MINDEGYIKNEK!
Attól, hogy Ti ezt nem veszitek észre, még így van és nem az összes nő hibája.
És hogy válaszoljak is a kérdésre: Kérdező, tényleg fiatal vagy (bár én sem vagyok öreg, nem azért), az elálló fül meg hát na, ilyen vagy fogadd el, mást nem tehetsz. Én is elfogadtam hogy nem a legtökéletesebb pl. az orrom, vagy az arcformám (lány vagyok) de megteszem, amit lehet, és akinek így nem kellek, az így járt.
Hidd el, számít, ha megértő és udvarias vagy és pozitív irányba számít. Vannak lányok, akik értékelik ezt, és talán még egyelőre többségben vannak, mint azok akik nem értékelik. (ennyire talán még nem k*rvult el a világ)
Szóval ne add föl, tegyél meg mindent azért, hogy jól érezd magad, még elálló fülekkel is, és akkor máris boldogabb leszel, még ha nem is lesz rögtön barátnőd.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!