Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ronda vagyok soha nem lesz...

Ha ronda vagyok soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még barátnőm de eddig úgylátszik hogy a külsőm miatt nem is lesz.. Nem vagyok igénytelen jó frizurám van divatos ruhákat hordok tisztán tartom magam de a szétálló füleimet ez nem kompenzálja. Lényegében minden tanácsot megfogadtam amit ezen az oldalon ajánlottak de az eredmény ugyanaz.. A lányok általában csak barátkozni akarnak velem (Gondolom a külsőm miatt) Ha ez számít valamit kedves vagyok megértő, udvarias.. 17/F

2014. márc. 17. 20:25
1 2 3
 11/23 xxxHeavyMetalxxx válasza:
Ezen ne is agyalj tovább..Biztos, hogy lesz barátnőd! A külső nem lényeg...Nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem még ráérsz. A szerelem meg úgy is random jön...Ne aggódj!..:)
2014. márc. 17. 21:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekem pl. nagyon bejön Chris Hemsworth, Channing Tatum vagy Ryan Gosling. OMG *_* imádom őket!

Próbálj meg picit rájuk hasonlítani.

2014. márc. 17. 21:20
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ne változtass magadon!

Miből gondolod hogy ronda vagy??

Azon kívül hogy te így gondolod nem vagyok benne biztos hogy mások is így vannak vele amm meg ha alánynak bejössz nyert ügyed van nekem is olyan pasiain voltak meg olyanok tetszetek h az valami iszonyat és minden lánynak más az izlése

Küll ha akarod küldhetsz képet és elmondom a véleményem (de csak ha akarod!!)

Ja és soha ne változz meg egy lány miatt nert ha azt akarja hogy megváltozz akkor nem szeret igazán vagy egyszerűen csak pasira vágyott!!!!!

2014. márc. 17. 22:27
 14/23 anonim válasza:
Lehet épp ezért nem akarnak tőled semmit mert túl kedves vagy (?!)
2014. márc. 17. 23:15
 15/23 anonim ***** válasza:
A külső nem minden, de legalább a külsőd mutasd meg képen... :_(
2014. márc. 18. 13:41
 16/23 anonim válasza:
Nem az számít hogy hogy nézel ki hanem az hogy milyenek a belső tulajdonságaid és a leírásod alapján te nagyon kedves vagy és szerintem még lehet barátnőd. Az én barátomnak is volt egy rossz tulajdonsága (ide nem írnám ki de nem túl vonzó) de nekem nem az számított hogy van egy rossz tulajdonsága hanem az hogy kedves és foglalkozik velem.Úgyhogy még lehet barátnőd.
2014. márc. 18. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Ti tényleg el is hiszitek, h a lányoknak nem a külső a legfontosabb? Ha így van, akkor miért van, h csak a csúnya fiúk vannak mind egyedül, nem a bunkók vagy a hülyék?
2014. márc. 18. 19:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Szió, a Külső megfog, Belső megtart. 16L
2014. márc. 24. 17:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nagyon egyszerű erre a válasz! Ha jól öltözöl és lesz önbizalmad, akkor lesz csajod!

De, ha 160cm vagy akkor nem lesz! Ha 180cm vagy, akkor lesz!

2014. márc. 24. 17:40
 20/23 anonim ***** válasza:
A csajoknak tényleg a macsók jönnek be és a szép fiúk..
2014. ápr. 5. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!