Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Senkit nem érdekelek, senkinek...

Gombi99 kérdése:

Senkit nem érdekelek, senkinek nem tetszek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt barátom és tudom hogy még fiatal vagyok az ilyenhez és ezt én is tudom meg minden de elszomorító hogy már 10-12 éveseket látok csókolózni, meg hogy együtt járnak.Azt szokták mondani hogy, szép arcom meg hogy csinos testem van.Szerintem egy sima átlagos lány vagyok, de akkor miért nem érzem azt,hogy érdeklődnek irántam a fiúk!???Mit csináljak hogy, ez a visszájára forduljon?

14/f

2014. márc. 16. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem add fel.
2014. márc. 16. 18:37
 2/8 anonim válasza:
most te fiú vagy lány vagy? neved fiú a kérdés alatt 14/f de "Szerintem egy sima átlagos lány vagyok, de akkor miért nem érzem azt,hogy érdeklődnek irántam a fiúk!???" ez mi??
 3/8 anonim ***** válasza:
14/l. Ezt akartad írni. És hidd el még nem vagy elkésve semmivel, bőven van időd még.
 4/8 A kérdező kommentje:
upppsz bocsi elírtam 14 éves és lány :)
 5/8 anonim válasza:
de a neved az fiú
2014. márc. 16. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:
:DDD a gombi az a vezetéknevemből kaptam a barátnőimtől..LÁNY vagyok
2014. márc. 16. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiszed, ha nem úgy tudod a legkönnyebben elérni, hogy valaki felfigyeljen rád, ha nem gondolsz erre. Nem gondolsz arra, hogy nem jön össze senkivel, csak éld a napjaid, add önmagad és majd jönnek a pasik maguktól. :)
2014. márc. 16. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon butaság ezen agyalnod.Csal élvezd az életet,légy csinos,ápolt,mosolygós,barátkozz sokat.Ez a titka.
2014. márc. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!