Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem kéne lépnem, vagy...

Nekem kéne lépnem, vagy várjak, amíg újra ő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, egy baráti társaságunk van, de eddig nem nagyon beszéltünk egymással. 4 napja rámírt, elkezdtünk beszélgetni...igazából most beszéltünk először, pedig évek óta ismerjük egymást.

A beszélgetés jó hangulatban zajlott, legalábbis én úgy éreztem, mert elhívott, hogy majd találkozzunk egyszer. Még másnap is rámírt, akkor is beszélgettünk, de már kevesebbet.

3. napon én kezdeményeztem, végig alig írt, végülis csak a kérdéseimre válaszolt, olyan volt mint egy vallatás :S

Ma láttam, hogy fennt van, de nem írtam rá. Gondoltam, ha akar valamit, akkor írjon ő... de nem írt...

Akkor esélytelen az egész?

Most vette észre, hogy nem vagyok szimpatikus neki?

2014. márc. 14. 21:41
 1/9 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Várd meg,amíg ő kezdeményez.
2014. márc. 14. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Régen közelebbi kapcsolatban voltatok?
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a gond...hogy nem chatelni kéne....hanem IRL meg beszélni
 4/9 A kérdező kommentje:

én 20 vagyok, ő kicsit több :))

Igazából sosem voltunk jóban, csak egy társaságban voltunk.

Hát elhívott, hogy találkozzunk, amikor először beszéltünk.

2014. márc. 14. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéljetek meg egy élő találkozást, mert chaten hamar ki lehet fogyni a témából, ha nincsenek közös sztorik.:)
2014. márc. 14. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj, amíg ő ír újra. Tudom, hogy nehéz, de ő a férfi, ha akar valamit, keresni fog. Hidd el. (én amúgy arra tippelnék, hogy chatelget más lányokkal is, de azért várd ki a végét) 23/L
2014. márc. 14. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor várni fogok :))
2014. márc. 14. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ha egy férfi akar valamit keresni fog"

Akkor fog keresni ha érzi rajtad az érdeklődést..

2014. márc. 14. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem is több vasat tart a tűzben és nem te vagy a number one nála... sok reményt nefűzz hozzá, ha a fölötted lévő csaj(ok) lekoptatják akkor fog téged keresni
2014. márc. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!