Szerintetek kinek kell megtenni az első lépést? (a fiúnak vagy a lánynak? ) Ha a lány kezdeményez akkor, hogy veszi ezt a fiú?
Változó! Ugyanis nem minden fiú szereti , ha egy lány kezdeményez , viszont egyre többen vannak úgy , hogy félnek a sok kudarctól.
Próba cseresznye :)
F/18
Ez tényleg változó. :)
Én egy boltban dolgozom, és megtetszett az egyik vásárló. Szinte majdnem minden reggel jött, nagyon gyorsan megtetszett. Elkezdtem vele beszélgetni, sokat mosolyogtunk egymásra, éreztem, hogy "alakul valami", de ahogy teltek a napok, nem lépett a srác. Úgy gondoltam, kezdeményezek én, mi vesztenivalóm? Egyébként azért is mertem megtenni az első lépést, mert látszott a fiún, hogy visszafogott. :)
3 hónapja együtt vagyok vele - köszönhető ez annak, hogy volt bátorságom nyitni felé. :)
Egyébként megköszönte, hogy kezdeményeztem, mert ő azt mondta, félt.
Nyugodtan nyiss felé te is, nincs vesztenivalód!!! :)
Nincs mit megköszönnöd. :)
Szerintem jobb megtudni az igazat, mint bizonytalanságban élni, hogy most tetszel e neki, vagy sem. Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!