Elkezdtem ismerkedni egy csajjal, kérdezte otthon lakom e, mondtam igen és láttam hogy lohad le a lelkesedés az arcáról. Szerintem ez szánalmas, szerintetek?
Szal megismerkedtem egy csajjal, beszélgetünk, szó szót követ, kérdezi milyen a melóm jól keresek e ( mellette dogozik annak a cégnek ahol én vagyok), mondom igen, nagyon jól. Kérdezi, hogy szüleimnél lakok mondom igen, mert nem akarok egy lyukban élni egyik napról a másikra. Ahogy ezt az otthon élést említettem, teljesen elfogyott a lelkesedése, nem incselkedett velem tovább nem is nevezett már a nevemen sem, hirtelen kiderül, hogy barátja is van. :P Szánalmas de tényleg, nem vagyok mami kedvence félrerakom a pénzt ami megmarad, meg állandóan segítek otthon.
Már nem először fordul ez elő, szinte már én szégyellem, hogy megfontoltan állok hozzá az élethez.
Azt mondjátok meg, mi a francért csinálják ezt a csajok? Szinte minden csaj?
bár én szeretnék minél hamarabb elköltözni otthonról, azért meg tudom érteni a te gondolkodásodat is. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ennyi fizetésből tényleg luxus lenne külön lakást fenntartani, ráadásul egyedül.
Fogadd meg egy korábbi hozzászóló tanácsát, és ha legközelebb kérdezi a csaj hogy otthon laksz-e akkor mondd hogy MÉG igen, de már tervezed az elköltözést. Vársz a megfelelő lakásra/főbérlőre stb...
Utolsónak: Igen, tanuságos volt ez a topic nekem, valószínűleg ezt fogom tenni. Igazából már most ezt kezdtem el mondani, mert végülis igaz. Valóban egy fokkal jobban fogadják. :)
Köszi mindenkinek aki válaszolt, függetlenül attól, hogy milyen hangnemben tette ezt, mert segítség volt.
Eszembe jutott még egy mondás, amit évekkel ezelött olvastam a neten:
"Azért nehéz fiatalként elköltözni otthonról, mert azt várod, hogy ugyan azon az életszínvonalon élsz majd az elköltözés után is. Pedig azért az életszínvonalért a szüleid (feltehetöleg közösen) 20+ évig dolgoztak. Ne várd azt, hogy neked az elején meglesz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!