Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elkezdtem ismerkedni egy...

Elkezdtem ismerkedni egy csajjal, kérdezte otthon lakom e, mondtam igen és láttam hogy lohad le a lelkesedés az arcáról. Szerintem ez szánalmas, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szal megismerkedtem egy csajjal, beszélgetünk, szó szót követ, kérdezi milyen a melóm jól keresek e ( mellette dogozik annak a cégnek ahol én vagyok), mondom igen, nagyon jól. Kérdezi, hogy szüleimnél lakok mondom igen, mert nem akarok egy lyukban élni egyik napról a másikra. Ahogy ezt az otthon élést említettem, teljesen elfogyott a lelkesedése, nem incselkedett velem tovább nem is nevezett már a nevemen sem, hirtelen kiderül, hogy barátja is van. :P Szánalmas de tényleg, nem vagyok mami kedvence félrerakom a pénzt ami megmarad, meg állandóan segítek otthon.

Már nem először fordul ez elő, szinte már én szégyellem, hogy megfontoltan állok hozzá az élethez.

Azt mondjátok meg, mi a francért csinálják ezt a csajok? Szinte minden csaj?

2014. márc. 14. 14:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
keress mást
2014. márc. 14. 14:58
 12/43 A kérdező kommentje:
Kedves nagyedik, a ti gondolkodásotokkal csak az a baj, hogy ti szinte sohanem úgy gondolkodtok, hogy saját erőből tartjátok fent magatokat, han úgy hogy hozzáköltöztök valakihez, vagy a pasihoz eleve, illetve ÖSSZEKÖLTÖTÖK a pasitokkal. Azért szetintem ez marhára nagy különbség. Összeköltözöl velem, fizeted a költségek felé? Akkor holnap nekuállok csomagolni...
2014. márc. 14. 14:59
 13/43 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem is a csaj volt anyagias? Hanem inkabb te vetitetted ki ra?
2014. márc. 14. 15:01
 14/43 baker2424 ***** válasza:
3 millát félretettél miota dolgozol 17 évese korod ota és mind a gimit két diplomád levelezön végezted? vagy pár éve ésa 180 ezredböl ami persze a kezdö fizetésed is volt félre tettél 3 millát akkor nem elég hogy otthon laksz még el is tartanak etetnek itatnak..13 orát baszakodsz egy nap mellesleg ezért aztán tanulhattál egy szakmával keresel ennyit és akkor mér dolgozhatnál tényleg 20 éves korod ota és még lehet ember is lett vona belöled
 15/43 anonim ***** válasza:

Bar nekem csak 1 diplomam van es 24 eves vagyok, de en is 180-ert kezdtem el dolgozni, napi 9 oraban, es mar akkor kulon laktam a szuleimtol. Volt annyi eszem, hogy rajojjek, 180 megelni tok jo, de felretenni pont nem eleg, igy amint lehetett, tovabb leptem.

Most napi 7,5 orat dolgozok, kb 10 percet utazok oda-vissza naponta, es havi 600 korul keresek. 2 diplomaval te is lethetned mar a lehetosegeket, es toked is van tovabb lepni.

16/43 anonim ***** válasza:
haha, ez nem egeszen igy mukodik am, elfelejtkezel arrol hogy kinel van a pinna :)
2014. márc. 14. 15:02
 17/43 A kérdező kommentje:
Ebből is látszik, egyébként mennyire nevetséges triviális dolgok alapján skatujáznak be és itélnek meg a nők. Egészen elképesztőnek és hogy őszinte legyek szomorúnak tartom ezt az egész elcseszett gondolkodást
2014. márc. 14. 15:04
 18/43 anonim ***** válasza:

Amúgy kérdező, jól csinálod, ez egy jó fokmérője a nőknek. Aki ez alapján ítél meg, az egy anyagias k.urva.

Jó, igaz én már egyedül élek, de egy egyszobás garzonban, és suzukival járok, pedig - és most nem dicsekvésképp mondom - sokkal-sokkal többet is megengedhetnék magamnak rongyrázás céljából. Akár már holnap vehetnék egy nagy családi házat és egy márkás autót. És ezt általában az első pár randin nem is szoktam közölni, csak ha már úgy érzem, tényleg engem-magamért kedvel a nő.

2014. márc. 14. 15:06
 19/43 anonim ***** válasza:
Akárhogy is magyarázod, 27 évesen a szüleiddel lakni gáz.
2014. márc. 14. 15:07
 20/43 anonim ***** válasza:
51%
legtöbb nő élősködő :D ezt ne felejtsd el.
2014. márc. 14. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!