Elkezdtem ismerkedni egy csajjal, kérdezte otthon lakom e, mondtam igen és láttam hogy lohad le a lelkesedés az arcáról. Szerintem ez szánalmas, szerintetek?
Szal megismerkedtem egy csajjal, beszélgetünk, szó szót követ, kérdezi milyen a melóm jól keresek e ( mellette dogozik annak a cégnek ahol én vagyok), mondom igen, nagyon jól. Kérdezi, hogy szüleimnél lakok mondom igen, mert nem akarok egy lyukban élni egyik napról a másikra. Ahogy ezt az otthon élést említettem, teljesen elfogyott a lelkesedése, nem incselkedett velem tovább nem is nevezett már a nevemen sem, hirtelen kiderül, hogy barátja is van. :P Szánalmas de tényleg, nem vagyok mami kedvence félrerakom a pénzt ami megmarad, meg állandóan segítek otthon.
Már nem először fordul ez elő, szinte már én szégyellem, hogy megfontoltan állok hozzá az élethez.
Azt mondjátok meg, mi a francért csinálják ezt a csajok? Szinte minden csaj?
Na most az van, hogy vagy örülsz a félretett pénzednek, vagy elkezdesz élni. Elég anyagias gondolkodású vagy, ez már látszik a válaszaidból, amivel végülis nincs gond, érthető.
Viszont értsd meg te is azt, hogy a nőknek is lehetnek elvárásai - a múltkorinak éppen az volt, hogy legyél független a szüleidtől. Na bumm, majd lesz egy olyan akit ez nem zavar.
Ez amit itt csinálsz teljesen hiábavaló és felesleges szócséplés. Az embereket nem változtathatod meg, mint ahogy téged se fognak az itt leírt gondolatok. Te ilyen vagy, más másmilyen.
Persze, mert a havi hatszázhoz csak füttyenteni kell egyet!
Kérdező: Annyit tudsz csinálni, hogy legközelebb megmondod azt is (ugyanabban a mondatban), hogy szívesen elköltöznél már otthonról. De keresed még a megfelelő lakást, mert az eddigiek túl drága, túl kicsi, túl nagy neked egyedül...
Kedves 14-es.
Nem 17 hanem 18 éves korom óta, a sulikat munka mellett végeztem a fizuból hazaadok ahogy kell magamat ellátom kajával is és én jóval többet dolgozok otthon mint a szüleim. Igen van amnyi, cserébe nincsen nincsen hitelből vett autóm, lakásom, és nem élek egyik napról a másikra. Mondhatni keresem azt a nőt akivel majd együtt fogok élni.
Ha ez nektek szánalmas, lefitymállandó és nem érdemes a kapvsolatra, akkkor nimcsen több kérdésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!