Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elkezdtem ismerkedni egy...

Elkezdtem ismerkedni egy csajjal, kérdezte otthon lakom e, mondtam igen és láttam hogy lohad le a lelkesedés az arcáról. Szerintem ez szánalmas, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szal megismerkedtem egy csajjal, beszélgetünk, szó szót követ, kérdezi milyen a melóm jól keresek e ( mellette dogozik annak a cégnek ahol én vagyok), mondom igen, nagyon jól. Kérdezi, hogy szüleimnél lakok mondom igen, mert nem akarok egy lyukban élni egyik napról a másikra. Ahogy ezt az otthon élést említettem, teljesen elfogyott a lelkesedése, nem incselkedett velem tovább nem is nevezett már a nevemen sem, hirtelen kiderül, hogy barátja is van. :P Szánalmas de tényleg, nem vagyok mami kedvence félrerakom a pénzt ami megmarad, meg állandóan segítek otthon.

Már nem először fordul ez elő, szinte már én szégyellem, hogy megfontoltan állok hozzá az élethez.

Azt mondjátok meg, mi a francért csinálják ezt a csajok? Szinte minden csaj?

2014. márc. 14. 14:35
1 2 3 4 5
 21/43 Zakathol ***** válasza:

Na most az van, hogy vagy örülsz a félretett pénzednek, vagy elkezdesz élni. Elég anyagias gondolkodású vagy, ez már látszik a válaszaidból, amivel végülis nincs gond, érthető.

Viszont értsd meg te is azt, hogy a nőknek is lehetnek elvárásai - a múltkorinak éppen az volt, hogy legyél független a szüleidtől. Na bumm, majd lesz egy olyan akit ez nem zavar.

Ez amit itt csinálsz teljesen hiábavaló és felesleges szócséplés. Az embereket nem változtathatod meg, mint ahogy téged se fognak az itt leírt gondolatok. Te ilyen vagy, más másmilyen.

2014. márc. 14. 15:08
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
19. Szegény Jockey Ewing, egész életében a szüleivel lakott...::S :D
2014. márc. 14. 15:09
 23/43 baker2424 ***** válasza:
és mit fogsz venni az összegyüjtöt pénzedböl? házat? áhh dehogy azt egyedül fenntartani nevetséges,elkrvázni? áhh azt sem jo neked marokmarcsi arra sokat nem kell költened néha egy kis nivea azt maga a tökély
2014. márc. 14. 15:11
 24/43 anonim válasza:

Persze, mert a havi hatszázhoz csak füttyenteni kell egyet!

Kérdező: Annyit tudsz csinálni, hogy legközelebb megmondod azt is (ugyanabban a mondatban), hogy szívesen elköltöznél már otthonról. De keresed még a megfelelő lakást, mert az eddigiek túl drága, túl kicsi, túl nagy neked egyedül...

2014. márc. 14. 15:12
 25/43 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es.

Nem 17 hanem 18 éves korom óta, a sulikat munka mellett végeztem a fizuból hazaadok ahogy kell magamat ellátom kajával is és én jóval többet dolgozok otthon mint a szüleim. Igen van amnyi, cserébe nincsen nincsen hitelből vett autóm, lakásom, és nem élek egyik napról a másikra. Mondhatni keresem azt a nőt akivel majd együtt fogok élni.

Ha ez nektek szánalmas, lefitymállandó és nem érdemes a kapvsolatra, akkkor nimcsen több kérdésem

2014. márc. 14. 15:14
 26/43 anonim válasza:
jobb egy független fickó akivel tudsz saját életet kezdeni. teljes intim szférában. aztán ha kiderül h még se jó ne keljen már magyarázkodni apukának és anyukának.
2014. márc. 14. 15:14
 27/43 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg, a nők - általában - miért nem vesznek maguknak saját házat/lakást? Ők is dolgoznak ugyanúgy, nem? Ja, könnyebb odaköltözni valakihez és élősködni rajta, jobb beleülni a kész pi.csába.
2014. márc. 14. 15:15
 28/43 baker2424 ***** válasza:
de vannak olyan nök akik nincsenek rászorulva egy pasira sem,vagy alapbol gazdag család vagy ök teremtették meg maguknak 2.esetben szinte esélytelen hogy azt a nöt átbasszátok befolyásoljátok és meghoditsátok ezért nem ismertek ilyeneket :)
2014. márc. 14. 15:18
 29/43 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, nem azt írtam hogy majd egy fiúhoz akarok költözni hanem vele összeköltözni, mint írtam 19 éves vagyok, diák és már dolgozom, saját keresetem van mivel nem várom el hogy más fizessen helyettem mindent, igazából pont egy nagyon szar emberbe kötöttél bele mert én egy olyan lány vagyok aki még a fiú helyett is hajlandó fizetni sokszor ha nála épp nincs pénz, és 99%ban mindig visszautasítom mások segítségét mert én az a tipikus "egyedül is menni fog" ember vagyok, szal ..|..
2014. márc. 14. 15:22
 30/43 anonim ***** válasza:
Az a baj h meg akartok felelni mindenkinek.Én mindig azt mondom h örüljön amíg a fszom szophatja bárki legyen is :D lazára kell venni.:D mert túl görcsösek vagytok.Önmagad add.oszt csá.
2014. márc. 14. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!