Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srác mindig emlékszik,...

Ha egy srác mindig emlékszik, hogy pontosan miken viccelődtünk korábban, akár hónapokkal ezelőtt is, és ezeket beleágyazza az újabb beszélgetéseinkbe, akkor érdeklem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Akár ez is lehetséges. :) Jobban emlékszem az olyan lányokkal folytatott beszélgetésekre, akik tetszenek, mint a közömbösekre. De ez még nem feltétlenül jelenti, hogy így is van.
2014. márc. 13. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Én így vagyok vele. Ha nagyon tetszik egy lány akkor odafigyelek rá és akár még hónapokkal később is pontosan emlékszek arra amit mondott.
2014. márc. 13. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Dehogy... csak jó a memóriája. Én pl mindent megjegyzek, ha fontos, ha nem. Mint egy magnó, visszajátszom :D

Ettől persze még tetszhetsz neki, csak nem feltétlen jelenti ezt.

2014. márc. 13. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
mindenbe bele lehet látni mindent
2014. márc. 13. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:

jó a memóriája.. én az évekkel ezelőtti idézeteket is tudom..

de biztos vmilyen szinten érdekled az ember arra figyel ami érdekli.. mert pl. a kocsimat ha ellopnák még a rendszámomat se tudom, a mobilszámomat sem..

2014. márc. 13. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
csak a hopi vicceket nem szeretem..
2014. márc. 13. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
hopi-Hofi
2014. márc. 13. 22:53
 8/9 A kérdező kommentje:
És ha egy lány csinálja ezt, akkor ti ezt jelnek veszitek? (Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert magamból indultam ki,én ezt csinálom vele, és nekem nagyon tetszik :D de más jeleket nem nagyon adok, eddig ezt tartottam annak :D)
2014. márc. 13. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:
én sose tudtam mi az a jel amíg itt nem olvastam -van aki túró rudis papír felírattal üzen, kólás felírattal vagy joghurttal.. meg a légy nyított dolgokra..
2014. márc. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!