Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért néz folyton a srác, ha...

Miért néz folyton a srác, ha nem jön oda hozzám?

Figyelt kérdés
Amikor látni szokott, mindig olyan komoly tekintettel néz rám, és másodpercekig ezt csinálja. Amikor oda is jöhetne hozzám, ha akarna valamit. Ő egy menő srác, nem hiszem, hogy félénk, és amiatt. De akkor meg minek néz, ha sose szól hozzám? Egyébként nem ismerjük egymást, csak egy karon tanulunk, futólag látjuk egymást. Már inkább kerülöm a pillantását, mintsem keressem, pedig helyes pasi, meg minden, nem tudom miért csinálja.
2014. márc. 13. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha menő, akkor azt hiszi, megengedheti magának, hogy majd te menj oda. Bejössz neki, de túl nagy a büszkesége. Szerintem hanyagold az ilyen "menőnek" titulált srácokat és keress egy értelmes, komolyabb pasit.
2014. márc. 13. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
az hogy nez,az nem azt jelenti hogy akar is toled valamit...
2014. márc. 13. 18:03
 3/11 A kérdező kommentje:
de miért néz akkor?
2014. márc. 13. 18:25
 4/11 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd megismerni akkor próbálkozz ilyen idióta női trükkökkel hogy mentek a bnőddel a folyosón beszélgettek valamiről, nevetgéltek nem nézel előre és szándékosan nekimész a srácnak... attól még hogy menő, lehet hogy azt hiszi te még menőbb vagy és nem foglalkoznál vele.
2014. márc. 15. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne,hogy ő az a valóban menő srác,és amit ez alatt értünk? Mert engem is kívülről ilyen "menő" srácnak néznek és ítélkeznek felettem,közben meg egyáltalán nem olyan vagyok amit ez alatt a többség ért.

Az öltözködésemre adok,meg kívülről valóban ilyennek tűnök,de amúgy lehet velem normálisan,értelmesen is beszélgetni és hát sajnos félénk is vagyok,de ez már a visszautasítások folyamatos következménye miatt van.Azonban ezt aki nem ismer,csak látásból,fogalma sincsen,és ez így is van rendjén. :)

2014. márc. 15. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
ha érdekel akkor jelezd valahogy felé, lehet csak félénk
2014. márc. 15. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
ha érdekel akkor jelezd valahogy felé pl ha néz mosolyogj rá , lehet csak félénk
2014. márc. 15. 20:17
 8/11 anonim válasza:
csak játssza a tipikus elérhetetlent akiről csak a jó tulajdonságokat tudod meg ezért leszel belé szerelmes egy idő után
2014. márc. 15. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Hiába menő ha mondjuk legbellül fél odamenni hozzád...
2014. ápr. 19. 20:57
 10/11 anonim válasza:

nem fél ezt hívják szemmezésnek, emberek szokták csinálni, ha lányként ilyet veszel észre és be jön a pasi és a tested nem csinálja magától csináld a következőket;

- óvatosan lazán dobáld a halyad.

- csukló és váll villantás (ezek a nő erogén zónái férfi ezt tudat alatt tudja)

- ha találkozik a tekíntetetek akkor mosolyogj lazán majd lassan süsd le a szed

- kicsit merész de óvatosan az alsó ajkaidba is haraphatsz

- kicsit merész de egy kacsintás is bele felér egy kedves mosolyal

- mosolygós fej biccentés is ok.

most hogy ezt a párt közhelyet le írtam sok sikert

2021. júl. 27. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!