Fiúk/Férfiak! Nem érzitek úgy, hogy azzal a hozzáállással, hogy nem kezdeményeztek, csak magatokat toljátok hátrányba?
Ha pedig megtesszük, kosárba tolatjuk magunkat. :P
Én kezdeményezni szoktam, barátkozós vagyok. Úgy vettem észre, az emberek nagy része nem tudja kezelni/mire vélni azt, ha valaki ismeretlenként szóba elegyedeik velük.
Nem.
Ha kezdemézek és vissza utasít a lány, akkor sem vagyok elöbrébb.
A kezdeményezés nem garantálja a sikert. Plusz nehéz is számunka eligazodni a nőkön, tehát aki nem vonzó külsőre, az belefuthat elutasításokba (udvarias, kedves elutasításba és megalázóba is), meg van, aki szereti kihasználni érzelmileg-anyagilag-bárhogy a jelentkezőket, a legenyhébb és leggyakoribb eset, hogy önbizalomnövelőnek használnak, amíg nem sikerül eljutni egy JÓ PASI ágyába. Szóval megtanulhatunk udvarolni, de ha nem vagyunk jóképűek és izmosak, akkor ezzel csak késleltetni tudjuk az elutasításunk időpontját. A jóképeűknek meg nem kell összetörniük magukat, mert ők enélkül is megkapnak mindent, elég egy rosszfiús mosoly, kacsintás!
Szóval akkor ki ismerkedjen, udvaroljon, és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!