Milyen okokból nem kezdeményeztek valakinél, aki tetszik nektek?
Egyszerű a képlet,beleuntam az egészbe.Nem látom már értelmét a dolognak,úgyis keresztülnéznek rajtam...
22/F
- ha az illetőnek van párja
- ha jobb pasi, mint én nőben, vagy tanultságban feljebb áll, akkor kisebbségi érzésem is van, és ezért is félnék (de azért szerintem megpróbálnám)
"Majd ha a nők elsajátítanak olyan képességeket mint az önkritika és az őszinteség,akkor elkezdek megint próbálkozni."
savanyú általánosítás. igenis vannak rendes lányok. lehet, hogy neked kéne magadba nézni, és elrugaszkodni az irreális elvárásoktól. nem mind arany, ami fénylik, talán nem az üres bombanőknél vagy a kényeskedő kis szépike-okoskáknál kellen próbálkozni. rengeteg magányos lány van, aki várja az ő hercegét, de nem eléggé ribncoid, hogy előretolja magát
Azoknak az "átlagos" lányoknak is ugyanolyan elvárásaik vannak csak félnek úgy kinézni mint a r1bancok.
Igen vannak kivételek,de eddig ahánnyal találkoztam mindnek volt már pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!