Szerintetek vissza hívna, várhatom a hívását?
Érkező vonatra vártam majd szálltam fel, a kabinomat nem csuktam be h járjon a szellő. odajön egy magas fiatal, vöröses hajú jóképű srác, majd igy szol. "szia látom nem tudtad becsukni az ajtót, segítek." mosolygott. majd leült nálam egyel mögötti kabinba, s elkezdett játszani egy alumínium kannán.
halgattam, igazán tehetséges volt s gondolkoztam át menyjek e hozzá beszélgetni vagy sem. mégsem mert közben kerestek telón. de támadt egy ötlet irok neki egy cetlit.
"Tehetséges vagy!
ha gondolod hívj fel ;)
számom*
nevem*"
mielőtt leszálltam volna átmentem a kabinjához, kinyitottam az ajtót majd így szoltam. kop kop oda adhatom ezt? :D válasza, persze meglátjuk mit rejt, majd kacsint :D
elköszöntem és becsuktam az ajtót. lépek 4-et a folyosón kicsapódik a kabin ajtó és elkiabálja magát teli vigyorral . "szia (n.*)! :D (n-*) vagyok! :D
majd elköszöntem vigyorogva mert sietnem kellet leszálni.
szerintetek?:D
"elkezdett játszani egy alumínium kannán"
csak nem a báuódii gyuszti volt az? :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!