Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várhatom h jelentkezik vagy mondjak le róla?
kötödik hozzád mint emberhez, de nyilván nem szeret ugy mint társát, különben nem csinálná ezt. Gondolom nincs olyan tul sok közeli barátja, de azokba te beletartozol, szerintem ezért "jár össze" veled.
a lányok meg részegen nem öszinték, hanem sokkal jobban kivanjak a szexet, meg a fiukat, ezért is mondhatta olyankor hogy szeret. meg mint embert, valoszinu tényleg szeret is. az alkohol meg felfokozta ezt az érzést.
nem kell nagyon tulbonyolitani a dolgokat, ha valaki veled akarna lenni (és tudja hogy van rá esélye) akkor veled is lenne. de igazábol ez a helyzet addig fog igymaradni szerintem amig nem talál "jobbat".
szerintem felesleges ez a taktikázás, lehet fog keresni mert feltünik neki hogy nem kerested, de ez nem jelent semmit, csak mint ember hiányzol neki. amit tudsz tenni szerintem hogy megprobalod magad minél vonzobbá tenni számára, te tudod mi tetszik neki, mire bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!