Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha elhatáro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha elhatározom magamban, hogy elfelejtem, azonnal jelentkezik?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben, 12 éve kerülgetjük egymást. Voltunk együtt, majd külön, majd évekig nem beszéltünk majd újra egymásba gabalyodtunk és így tovább. Ő most egyedül van és jelenleg így is szeretne lenni, nem tudja meddig, ezért nem ígér semmit (tudom, ez már nem hangzik jól). Én egy darabig reménykedek, hogy azért csak meggondolja magát, majd amikor hetek telnek el úgy, hogy nem jelentkezik elkönyvelem magamban, hogy tényleg nem akar tőlem semmit, el kell felejtenem és tovább állni. Ezt ahogy kigondolom kb. 2 napon belül csörög a telefon. MIÉRT??? Ez puszta véletlen? Így soha nem fogom tudni elfelejteni...

2012. jún. 10. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg NEM-et mondani. Tudja, hogy bármikor jelentkezik, te mindig akcióra kész vagy, téged bármikor elő tud rántani, ha szüksége van egy nőre. Ez nem attól függ, hogy te mikor határozod el, hogy elfelejted, ez az ő akaratától függ.
2012. jún. 10. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.Én már rá jöttem amíg nem lesz senkim meg neki sem addig nem tudunk megszabadulni egymástól. Ördögi kör.Ha jó csináld.Ha nem akkor meg kell tanulni nemet mondanod.NEkem nem sikerült csak hozzá teszem.
2012. jún. 10. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:

én ebben voltam 3 évig, amíg jött egy másik csaj aki elcsavarta a fejét pont azzal hogy elérhetetlen a számára.

örülök hogy így alakult és vele foglalkozik most, mert így szépen lassan túl tudok lenni rajta.

egyébként nálam is mindig akkor jelentkezett mikor el akartam felejteni, új kapcsolat elején voltam amit fel is rúgtam miatta... de jó tanulópénz volt, megbántam és még egyszer nem tenném meg.

2012. jún. 10. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Nézd végig a Holiday című vigjátékot. Akkor majd megérted miért! Kajak erről szól. Ja és utolsó kockáig!
2012. jún. 10. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
cameron diaz, jude law, kate winslet, jack black játszanak, benne csak mert több holiday van..
2012. jún. 10. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem a sorsot kell ezért hibáztatni.

Neked kéne megtanulni erősnek lenni, és azt mondani, hogy NEM. Légy következetes. Ha elhatározod, hogy elfelejted, akkor tégy is úgy, még ha keres, akkor is.

Ez a férfi nyilván arra használ fel, hogy unalmas perceiben is legyen neki egy biztos p*nci. (ne haragudj)

Ha ilyen életet akarsz magadnak, akkor ugyan engedhetsz az érzéseidnek, de gondolj abba bele, hogy egyszer úgy is elmúlik minden, és a szerelem nem fog örökké tartani iránta sem. És akkor majd azon kapod magad, hogy 50 éves vénlány vagy, és jobb esetben egy kutyát, vagy macskát tudsz majd magad mellé szerezni.

Ne akard, hogy így legyen.

2012. jún. 10. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Hehe, vonzás törvénye. Valamit meg kell tanulnotok egymástól, addig ezt fogjátok csinálni.

(Holiday. Láttam. Egyáltalán nem rémlik, hogy erről szólna.)

2012. jún. 10. 14:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát... aki járt már ilyen cipőben az talán tudja, hogy nemet mondani szinte lehetetlen... legalábbis nekem nem megy :(

Hogy pu*ci lennék... mióta ismerjük egymást kb. a két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltunk együtt ÚGY, szóval még ez is kizárt...

Kezdek én is abban hinni, amit az Utolsó írt, hogy ez valami "vonzás törvénye" dolog lehet, csak akkor is... meddig megy ez így... Meg én ezekben a dolgokban nem is nagyon hiszek...

Azért köszönöm a válaszokat! :)

2012. jún. 10. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
A holiday erre is épül hogy kate winsletet szivatja végig a pali és tök depressziós..nocomment..
2012. jún. 11. 07:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én is voltam ebben a helyzetben,majdnem 3 évig szintén.Most jutottam el 2-3hónapja arra a szintre,hogy mostantól örökké se kép se hang az irányába!

Nekem az a tapasztalatom, hogy mindig akkor talált be a múltbéli fazon,amikor padlón voltam valami miatt.Még akkor is,ha épp "boldog" új párkapcsolatom volt! Persze felforgatott mindig mindent,totál felkavart.A mai napig azért tudom, hogy ami vele volt,az nagyon jó volt,csak rövid volt....Pedig tudom, hogy egy barom alak,nem is vonzó stb :D

Most végre úgy gondolkozom, hogy akit elém sodor az élet,az felé nyitok és nem gondolok a múltba!Csak előre nézek.

2012. jún. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!