Netes ismerkedésnél nem válaszol, ti írnátok neki?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, és ő írt rám. Szimpatikus volt, így visszaírtam neki, majd 3 napig nem válaszolt. Nem különösebben zavar, mert megértem, ha nem vagyok neki szimpi, vagy közben elszökött a Bahamákra élete szerelmével, de tiszteljük már egymást annyira, hogy legalább megírja az őszintét. Komolyan nem bántódok meg, ez csak net, és csak a 2. levél lett volna, egyszerűen csak a hozzáállás zavar, hogy ennyire sem veszi a fáradtságot, mikor én időt szántam rá. Ezt szeretném neki is megírni. Egyébként nem ez az első ilyen, eddig elfogadtam ezt így, de az ikszediknél már zavar, hogy emberek vagyunk, és ennyire semmibe vesszük egymást. Nem akarok vele bunkó lenni, mert nem én vagyok az anyja, hogy megtanítsam ilyenekre, de hátha belátja, hogy azért egy "bocs, szia" belefért volna, és legközelebb más lánynak elmondja őszintén. Szerintetek? Megírjam, vagy hagyjam a fenébe, mondván úgyse tudom megváltani a világot.2014. márc. 12. 14:14
2/4 anonim válasza:
Elszökött a Bahamákra élete szerelmével.Én a Bahamákról is itt válaszolnék.Elég valószínű.
3/4 anonim válasza:
Ha még nem ismeritek egymást különösebben, akkor az egy-két hét kihagyás se durva. Lehet, hogy valami leköti a figyelmét, vagy hirtelen nincs ötlete, mit írjon. Nekem is van olyan, akinek már vagy egy hete nem írtam. Miért? Ahhoz le kell ülni, más tudatállapotra kell váltani és kicsit ki kell zökkenni...
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy csak magamból indulok ki, de velem is előfordult, hogy nem értem rá, mert pl. vizsgaidőszakom volt, és megírtam neki, hogy ne haragudj, de kérnék 1 hét türelmi időt. Erre eddig mindenki azt írta, hogy persze, semmi gond. Szerintem ő sem halt volna bele. Ne haragudj, de nekem ez az 1 hét eltűnés furcsa.
2014. márc. 12. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!