Lányok, nálatok mennyire számít az öltözködés egy pasinál?
Nagyon jó testi adottságaim vannak, magas vagyok, nagyon jóképűnek tartanak és a sok évnyi edzés + egyéb sportok miatt kifejezetten izmos (sokaknak már túlságosan is). Az egyetlen problémám az, hogy borzalmasan öltözködöm. Igazából nincs semmiféle stílusom, kb ugyan azokat a göncöket hordom évek óta, amiket kaptam innen-onnan ajándékba, meg évente egyszer veszek magamnak valamit. Ami van az is szarul áll a széles vállaim, vagy a lábam miatt. Feltűnt, hogy edzés közbe a csajok általában folyamatosan néznek (edzős cuccban, ami jól áll), viszont utcaiban le se szarnak. Ennyire számít nálatok az öltözködés?
Gondoltam rá, hogy végre rá kéne magam szánni és bevásárolni ruhát, de ehhez annyira nem értek, hogy hihetetlen :S
Nem is tudjátok mennyire számít, hogy egy férfi csinos legyen!
És nem, ez nem pénz kérdése, hanem ízlésé valóban. A legjobb barátommal én megyek vásárolni, turiban is sokszor jártunk már. Volt hogy 3000 ft-ért vettünk egy rakát jóállapotú pólót, senki meg nem mondta volna, hogy turis. Szóval ezt olcsón is meg lehet ejteni.
Nem a márkán vam a hangsúly, hanem azon hogy ápolt, tiszta, csinos benyomást keltsél. És tudj alkalomhoz is öltözni, mint egy vacsorához és színházhoz.
Lehet, hogy nevetséges, de az előző barátommal való szakításba többek között az is belejátszott, hogy abszolut ízléstelenül öltözködött. Felhúzta a csíkosat a kockással, alkalmakra nem tudott normálisan felöltözni, egyszerűen ízléstelenül nézett ki legtöbbször, szégyelltem, hogy mellettem van. És ez nem felszínesség, ha valakivel együtt vagy szeretnél rá büszke lenni, szeretnéd ha ő büszke lenne rád és szívesen jelenj meg vele nyílvánosan. De ha színházba mackóba jön, akkor inkább a föld alá süllyednél szégyenedben.
A megfelelő öltözködés is hozzátartozik a kulturáltsághoz. Hiába vagy izmos és jóképű, mint látod, ha nem tudsz megjelenni, eláshatod magad. De ez a nőknél is így van. Hívj segítségül egy lány barátot! Sok sikert! :)
Én két dolgot mondanék, 1. részemről nem szeretem a túlöltözött, mai páva srácokat, persze legyen igényes és ápolt, de ne cicomázza, nálam jobban magát
2. ha szép széles vállaid vannak, akkor mindenképp használd ki és fordítsd előnyödre öltözködésnél, mert szerintem sok lány, köztük én is megvesznek a szép széles, férfias vállakért, amikre ráhajthatják a fejüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!