Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nálatok mennyire...

Lányok, nálatok mennyire számít az öltözködés egy pasinál?

Figyelt kérdés

Nagyon jó testi adottságaim vannak, magas vagyok, nagyon jóképűnek tartanak és a sok évnyi edzés + egyéb sportok miatt kifejezetten izmos (sokaknak már túlságosan is). Az egyetlen problémám az, hogy borzalmasan öltözködöm. Igazából nincs semmiféle stílusom, kb ugyan azokat a göncöket hordom évek óta, amiket kaptam innen-onnan ajándékba, meg évente egyszer veszek magamnak valamit. Ami van az is szarul áll a széles vállaim, vagy a lábam miatt. Feltűnt, hogy edzés közbe a csajok általában folyamatosan néznek (edzős cuccban, ami jól áll), viszont utcaiban le se szarnak. Ennyire számít nálatok az öltözködés?

Gondoltam rá, hogy végre rá kéne magam szánni és bevásárolni ruhát, de ehhez annyira nem értek, hogy hihetetlen :S

2014. márc. 11. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat számít! :) Tükrözi az egyéniséget, és az ápoltságot(huh erre most nem találtam jobb szót, de a lényege okés ) szerintem vásárolj be :DD
2014. márc. 11. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Számít. Bárki, bármit mondd, megmutatja, ki vagy.
2014. márc. 11. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagyon is számít náluk.Én amióta megtehetem hogy jobb cuccokat vegyek magamnak,jobban megnéznek mint azelőtt. Pl cipő 30e poló 10e farmer 10e és már lesnek is mint a pénzt.
2014. márc. 11. 19:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Úr isten ezek a számok :D 6k felett még nem vettem ruhát magamnak. Amúgy bevásárolnék én, de még elképzelésem sincs mi állna jól nekem, semmiféle ízlésem sincs. Sosem voltam az a piperkőc típus.
2014. márc. 11. 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez nem pénz kérdése, hanem ízlésé. Lehet akármennyi lóvéd, ha képtelen vagy összeválogatni a cuccokat.
2014. márc. 11. 19:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez nincs nekem. Esetleg tudtok olyan oldalt, ahol tudnék művelődni vásárlás előtt?
2014. márc. 11. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Kérj meg egy lányt, hogy segítsen kiválasztani, hogy mi illik hozzád. :))
2014. márc. 11. 19:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Elviszel magaddal valakit,lehetőleg csajt,és majd ő megmondja mi áll neked jól.Felprobálod őket,aztán amelyik tetszik neked is,meg a csaj szerint jól is áll,azt vedd meg.Am meg jah megvannak az árak,főleg ha nem tömegcuccokat akarsz venni.Másik meg,legyen egyéniséged,ne azért vegyél meg egy cipőfajtát mert midnenki azt hordja.
2014. márc. 11. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:
biztos hogy vannak olyan haverjaid, lány barátaid, akik szívesen segítenének. kérdezd meg őket legelőször
2014. márc. 11. 19:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, a sima farmergatyával és fekete/fehér pólóval képtelenség elbaltázni a dolgot. Vegyél ALAP ruhadarabokat, így nem kell azon törni a fejed, hogy most összeillik-e. A fekete csak nyerhet.
2014. márc. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!