Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek után mit higgyek? Csak...

Ezek után mit higgyek? Csak teszt vagy igaz amit mondott?

Figyelt kérdés

7 hónapja hogy "együtt" vagyok egy férfival.

Többször említett egy esetet hogy én fel akarom szedni a benzin kutas fiút, flörtölök vele és ezt mondta neki valaki!

A benzin kutas fiút mindig keverem mert ikrek, és hol az egyik hol a másik van ott.

Mielőtt megemlítette ezt én tényleg beszéltem vele, de csak annyit kérdeztem hogy ismeri a bátyámat? ( volt ott egy vásárló akkor, esetleg az mondhatott ilyet, de nem nyilvános a kapcsolatunk hogy mindenki tudja hogy együtt vagyunk)

Nem hiszem hogy ez flört lenne.

Ez a téma kétszer jött fel, és mind kétszer elsírtam magam. Mondtam neki hogy ilyen nem történt, és nem azért sírtam hogy meg sajnáljon, csak nagyon érzékenyen érint hogyha vádolnak és nincs semmi okuk rá.

Mai nap is ez történt és azt mondta hogy ez csak egy teszt volt hogy csak őt akarom-e vagy van-e esetleg más.

Fogalmam sincs mit higgyek ezek után!!??

2014. márc. 11. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
nem igaz amit mondott. leírtad, hogy nem igaz.
2014. márc. 11. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!