Lehet hogy ez pszichés? Szerintetek higgyek a teszt eredményében? Orvoshoz forduljak vagy várjak még?
Figyelt kérdés
2 héttel ezelőtt lefeküdtem párommal de akkor ugye második napnál tartott a menstruációm, külföldön dolgozik és haza jött nem bírtuk ki sajnos nem maradhatott sokáig. És szeretnénk babát de mindig akkor jön mikor menstruálok. Szóval vártam 2 hetet és csináltam terhességi tesztet de negatív lett de még is rosszul vok. Szédülök nem is egyszer volt hányingerem meg nem tom furán érzem magam. Olvasgattam korainak tartanám a jeleket, meg tettem már fel kérdést itt hogy mennyi esélyem lehet és mondták csekély mert menstruáció alatt nem agy az esély rá. Még van 17 nap a következő menstruációmig de olyan kíváncsi vagyok, ismerősök szerint várjak addig ne mennyek. Szerintetek mennyire biztos h negatív a teszt ?2013. okt. 26. 13:12
1/4 anonim válasza:
Ezek sajnos valószínűleg pszichés tünetek vagy annyira szeretnéd a babát, hogy valóban produkálod őket, de kizártnak tartom, hogy ilyen korán terhestüneteket produkálj. Menstruáció előtt-után, sőt közben is van esélye a teherbeesésnek, de jóval csekélyebb mint peteérés környékén. Ha mindketten szeretnétek a picit, nem tudja a párod ehhez igazítani az utazásait? Egyébként biztosan jó ötlet úgy gyereket vállalni, hogy a párod ingázik? Nem viselne meg nagyon ha egyedül kellene átvészelned a terhességet? Ezeket érdemes átgondolni.
2/4 anonim válasza:
az orvos semmit nem fog még látni, teljesen feleslegesen mennél
foglald el magad valamivel, nagyon messze van még az a 17 nap, a tünetek szerintem inkább pszichések
és menstruáció alatt tényleg kevés az esély
3/4 anonim válasza:
2 hetes terhesen nincsenek tünetek, valami más bajod van.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat :( hát szeretnénk nagyon mióta el ment az első azóta mostanában kezdtünk el próbálkozni de eddig csak akk tudod haza jönni majd akkor az ünnepek alatt.
2013. okt. 26. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!