Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció utáni tesztelés?

Inszemináció utáni tesztelés?

Figyelt kérdés
Inszemináció után 10 nappal. Ma teszteltem, de negatív lett. A 13.napon kell mennem a meddőségi központba vizelettesztre. Mutatni fogja addigra, ha sikerült? Nagyon izgatott vagyok, de csalódott is kicsit. Félek is kicsit, hogy nem sikerült.Sokan írták, hogy a 10. napon már pozitív volt a tesztjük. Mit gondoltok? Szurkoltok nekem?

2013. okt. 26. 05:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Inszem után leghamarabb a 14. napon kell tesztelni. A Kaáliban legalábbis így van.
2013. okt. 26. 07:10
 2/3 anonim ***** válasza:
igen van akinek pozitív de sokaknak nem. Még semmit nem jelent hogy most még negativ lett. Egyik barátnőmnek uh-gal követték az ovut programozott együttlét volt. Neki aktus után 20 nappal lett először poztiív a teszt. Persze ez aritkább de van ilyen is.....
2013. okt. 26. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Inszem után nekem 12.nappal negatív volt a teszt, 14. nap reggelén halvány pozitív, hamar teszteltél!! Nekem volt olyan is hogy 9.dpo-n volt pozitív de csak az ovitrelle miatt, nem érdemes ilyen hamar tesztelni, én következőleg csak a 15.nap reggelén fogok az tuti..
2013. okt. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!