16 éves vagyok és tetszik egy 13 éves lány. Az nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Tudok várni,ha kell.2014. márc. 11. 15:46
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem nagy korkülönbség.Ha az apja megtudja akkor sem tehet semmit nem vagy még nagykorú,hogy megrontsd.Ha meg megütne jelentsd fel.
XD:-)
12/15 anonim válasza:
Hát ebben a korban még elég soknak számít 3 év korkülönbség, de egyébként nem lenne az.
Viszont én mindig is úgy gondoltam, tapasztaltam/tapasztalom, hogy a szerelem nem a kortól függ! Szóval ha kölcsönös az érzés, szeretitek egymást, egy hullámhosszon vagytok és tudtok értelmesen beszélgetni is, akkor szerintem semmi gáz nincs ezzel. És különben is, a lányok korábban érnek, mint a fiúk.:)
13/15 Girgoy válasza:
Mit értessz azalatt, hogy "szeretnék vele összejönni"?
14/15 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok belé.
2014. márc. 14. 15:00
15/15 Alinator válasza:
de nem akarok beszólni de szinte ez pedofília ! ház elmultál 14 szóval büntethető vagy és egy 13 éves csaj.. úgy hogy te 16 vagy szerintem vagy várj kb 10 évet vagy inkább felejtsd el (tanácsot szeretnék adni,nem baszogatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!