Mit tegyek? Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik. Nem tudom igazából miért, mert nem a leghelyesebb fiú, nem is annyira népszerű, ráadásul nem is ismerem. Az osztálya az enyém mellett van, és néha látjuk egymást. Ennyi. Viszont egy-két napja rájöttem, hogy tök szimpatikus, és tetszik. 3 évvel idősebb nálam amúgy. Szerintetek gáz ha egy csaj kezdeményez? Nagyon hülyének tartana ha bejelölném facen, vagy megyszólítanám? Áá nem tudom mit tegyek . Még nem volt , hogy valaki nem a kinézete miatt, hanem azért tetszett mert jófejnek tűnt... lehet esélyem ennyi korkülönbséggel? 13/L2014. márc. 5. 14:08
1/10 anonim válasza:
Ha te 13 vagy, ő meg 16, akkor ő hányszor bukott, ha egy iskolába jártok?
2/10 A kérdező kommentje:
6 osztályos gimi ;)
2014. márc. 5. 14:13
3/10 anonim válasza:
1.
Pont ezt akartam kérdezni. xD
4/10 anonim válasza:
Ja és lehet esélyed.
Jelöld be facebookon úgy is mindenki ezt csinálja, lehet már fel se fog neki tűnni.
5/10 anonim válasza:
Vegyél egy Megafont! ÉS ORDÍTS BELE!!!
6/10 anonim válasza:
Esetleg a jó öreg cickóvillantás? :D
7/10 anonim válasza:
Barátkozz Lákatós Britniszpirszzel meg a cigó bandával, az figyelemfelkető lesz...
8/10 anonim válasza:
én örülnék, ha egy cuki, pici lány bepróbálkozna nálam ;)
9/10 anonim válasza:
mint pl. a 140cms Rézműves Májliszájrusz? xD
10/10 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg olyan szituációba keveredni ahol csak ketten vagytok, vagyis nincs ott más osztálytársatok vagy valamilyen isimerősötök pl.: könyvtár, buszmegálló. Ha tetszel neki, biztos meg fog szólítani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!