16 éves vagyok és tetszik egy 13 éves lány. Az nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Tudok várni,ha kell.2014. márc. 11. 15:46
1/15 A kérdező kommentje:
Még én sem érzem magam késznek egy komoly kapcsolathoz.Nem flörtölök vele.CSak belezúgtam.
2014. márc. 11. 15:46
2/15 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán, nem annyira óriási a korkülönbség.
3/15 anonim válasza:
Ha nem megfektetni akarod, hanem tényleg szrelmes vagy, akkor teljesen normális.
4/15 Alinator válasza:
őőőő hát szerintem az nem ciki ha 30 vagy és ő 27 de az szerintem nagyon durva hogy te 16 vagy ő meg csak 13 szerintem apja megtudná már ez a kérdés sem lenne itt xD
5/15 anonim válasza:
Viszont ha az apja ismer téged akkor nincs gáz...
Én is így vagyok, csak fordítva.
7/15 Girgoy válasza:
Ez nem nagy korkülömbség, de ha Te vagy az idősebb és Te sem vagy kész egy komoly kapcsolatra, akkor mit mondjon ő...? Lehet, hogy nem is nagyon lesz belőle komoly kapcsolat... Az emebrnek sokmindenki megtetszhet különböző okokból, de - ahogy Te is érzed - a komoly kapcsolat, az ennél magasabb szinten van.
8/15 Girgoy válasza:
*külöNbség (nem tahó vagyok, csak egymás mellett voltak, félrenyomtam)
9/15 anonim válasza:
Én egy hasonló kapcsolatban voltam de csak rövid ideig tartott mert iszonyú éretlen volt a csaj.
10/15 A kérdező kommentje:
Szeretnék vele összejönni,csak úgy érzem,még nem jött el az ideje.Amúgy,amikor megtetszett,akkor még csak 12 volt,én meg 15.
2014. márc. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!