Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk, ti mit szolnatok egy...

Fiuk, ti mit szolnatok egy ilyen smshez egy lany baratotoktol?

Figyelt kérdés

A sztori a kovetkezo:

Eleg sok idot toltunk egyutt csak ketten, es kb felvaltva hivjuk el egymast valahova. Nala nagy szo, ha kimozdul, szoval tudom, hogy legalabbis kedvel engem, volt egy-ket bok, egy-ket erintes, nehany megjegyzes, hogy szeretne lenyugozni, de semmi tobb. Az az igazsag, hogy elegge bizonytalan vagyok abban, hogy mutassam ki, ha erzek valamit egy fiu irant.

Most legutobb kozoltem vele, hogy tetszik a park ahova mentunk, mert tele van jokepu pasikkal (tudom, nem kellett volna) erre kicsivel kesobb elkezdett erdeklodni a lakotarsam felol, hogy miket szeret csinalni, mert, hogy neki bejonnek a hasonlo stilusu csajok, es hogy egyutt elmehetnenk koncertre.

Arra gondoltam, hogy, ha tenyleg ir, akkor valami ilyesmit valaszolnek:

Tudom kellett volna valmit szolnom tegnap, de kicsit sokkolva voltam. Ne haragudj, de nem megyunk a koncertre, mert nem akarom, hogy osszegyere a baratnommel. Sok dolgot el tudok viselni, felfogtam, hogy hozzam nem vonzodsz, ez rendben, azert meg szeretnek a baratod lenni, de ne haragudj, arra nem vagyok kepes, hogy abban segitsek, hogy osszegyere a baratnommel. Az tulsagosan fajna. Erezd jol magad a koncerten es majd tali legkozelebb.

Valami ilyesmit irnek. Szerintetek nem gaz? Timit szolnatok ehhez hasonlo helyzetben? Koszonom a valaszokat.

2014. márc. 10. 10:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kuld mar el azt a k.rv. smst! Hany kifogas lesz meg?
2014. márc. 10. 22:07
 22/28 A kérdező kommentje:

Elkuldtem, nemet mondott.

Csak azt nem ertem, mire volt jo ez az utobbi par het. eddig kb 3-4 hetente talakoztunk, mindig haverokkal korulveve.

Az utobbi 2-3 hetben viszont kettesben, elhivott ide-oda, arrol beszelt, hogy miket kellene egyutt csinalnunk tavasszal, meg nyaron.

Ez mire volt jo?

2014. márc. 11. 00:21
 23/28 anonim válasza:

Tényleg elég fura... :(

Mit írtál pontosan? És Ő mit válaszolt?

2014. márc. 11. 10:06
 24/28 A kérdező kommentje:
Azt irtam ami javasolva volt, es azt valaszolta, hogy aranyos vagyok,de nem vonzodik hozzam szexualisan, de majd megtalalom aki nekem kell.
2014. márc. 11. 10:42
 25/28 anonim válasza:

Elég brutál, sajnálom!

Mivel ilyen egyértelműen megmondta h nem, már ne rugózz azon, h mi miért volt, hanem lépj tovább. :(

Egyébként azt értékelni kell, h ennyire őszinte volt, nem ködösített, hintáztatott, tartott talonban, a helyzetet sem használta ki, rendes pasi.

2014. márc. 12. 09:46
 26/28 A kérdező kommentje:

Csak egy utolso kerdes. Erre az smsre mar nem valaszoltam semmit. De nem tudom. Kellett volna? Talan vmi, hogy koszi, hogy oszinte voltal vagy ilyesmi.

Bunko nem akarok lenni. Vagy az ilyen sms-re mar nem var az ember valaszt?

2014. márc. 12. 13:07
 27/28 anonim válasza:

Szerintem soha nem elvárásoknak kell megfelelni.

Ha te úgy érzed, hogy meg akarod köszönni neki, akkor írj, ha nem akkor meg ne.

Mivel azt mondod barátok vagytok, gondolom fogtok még beszélni, vagy? Ha igen, jó, ha minden tisztázva van. Akár azt is megírhatod neki, hogy ne haragudjon, de félreértelmezted a kedvességét, közeledését és köszi h őszinte volt. De szerintem tényleg úgy tegyél, ahogy te jónak érzed! :)

2014. márc. 13. 09:37
 28/28 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat. Irtam neki egy koszonomot. Ugy ereztem ez a helyes.
2014. márc. 13. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!