Fiuk, ti mit szolnatok egy ilyen smshez egy lany baratotoktol?
A sztori a kovetkezo:
Eleg sok idot toltunk egyutt csak ketten, es kb felvaltva hivjuk el egymast valahova. Nala nagy szo, ha kimozdul, szoval tudom, hogy legalabbis kedvel engem, volt egy-ket bok, egy-ket erintes, nehany megjegyzes, hogy szeretne lenyugozni, de semmi tobb. Az az igazsag, hogy elegge bizonytalan vagyok abban, hogy mutassam ki, ha erzek valamit egy fiu irant.
Most legutobb kozoltem vele, hogy tetszik a park ahova mentunk, mert tele van jokepu pasikkal (tudom, nem kellett volna) erre kicsivel kesobb elkezdett erdeklodni a lakotarsam felol, hogy miket szeret csinalni, mert, hogy neki bejonnek a hasonlo stilusu csajok, es hogy egyutt elmehetnenk koncertre.
Arra gondoltam, hogy, ha tenyleg ir, akkor valami ilyesmit valaszolnek:
Tudom kellett volna valmit szolnom tegnap, de kicsit sokkolva voltam. Ne haragudj, de nem megyunk a koncertre, mert nem akarom, hogy osszegyere a baratnommel. Sok dolgot el tudok viselni, felfogtam, hogy hozzam nem vonzodsz, ez rendben, azert meg szeretnek a baratod lenni, de ne haragudj, arra nem vagyok kepes, hogy abban segitsek, hogy osszegyere a baratnommel. Az tulsagosan fajna. Erezd jol magad a koncerten es majd tali legkozelebb.
Valami ilyesmit irnek. Szerintetek nem gaz? Timit szolnatok ehhez hasonlo helyzetben? Koszonom a valaszokat.
Ömmm a srác beléd volt habarodva. Nem tölt el annyi időt egy srác egy nővel ha nem akar valamit tőle.
A barátnéd, illetve más csajok iránt azért érdeklődik, mert tőled nem kaphat a barátságon kívül semmit, mert gondolom úgy érzi, elkönyvelted a barátzónába. Pláne a pasis megjegyzésed után.
Szerintem inkább ezt kellene válaszolnod:
"Tudom kellett volna valmit szólnom tegnap, de kicsit sokkolva voltam. Ne haragudj de nem akarok elmenni veled így a koncertre, mert nem akarom, hogy összegyere a baratnőmmel. Sok dolgot el tudok viselni, de ezt nem, mert én érzem többet érzek irántad barátságnál, és arra nem vagyok kepes, hogy abban segítsek, hogy összegyere a baratnőmmel. Valahol elkezdtem többet érezni irántad és csak most szembesültem ezzel, amikor a barátnőm iránt elkezdtél kérdezősködni. Beszéljünk ha kész vagy rá"
Így. Szerintem ebben benne van minden. Sajnos úgy nem lehet szerelmet vallani, ha nem vállalja az ember a sérülés kockázatát. Meg amúgy hosszútávon ártasz magadnak szerintem ha nem vallasz színt.
Dehát mit tudok én. Én csak egy egyszeri srác vagyok. Rád bízom használod e.
Koszonom utolso. Asszem ezt tudnam hasznalni:) Valami ilyesmit szerettem volna.
Barmilyen hihetetlen , de mi lanyok is szenvedhetunk onbizalomhianytol, ezert nem igazan tudom, hogy kozeledjek.
De tenyleg koszonom.
Ok, de nem igazan tudom, hogy mikor. Valoszinu, jobb, ha varok, amig elkuldi a linket, es akkor irok neki.
Koszonom a valaszokat azoktol, aki nem rogton letamadtak, hanem probaltak segiteni.
Szivesen. Lehet mindketten tetszettek egymásnak, csak mindketten jól titkoljátok. Ha meg mégsem így van, akkor is legalább tovább tudtok lépni akár igazi barátság felé is, de szerintem csak a kezdő lökés kell.
Amúgy soha soha ne írd le magad, és ne feltételezd, hogy mások már leírtak téged.
Minél hamarabb. Nem jó ezeket halasztgatni, mert akkor egyre nagyobb esélye van a koppanásnak. Most, amíg még nem történt semmi komolyabb, most kell tisztába rakni a dolgokat.
Nehogy tényleg elmenjenek nélküled.
Ezt biztosan tudom, hogy nem fognak nelkulem menni. A baratnomnek o nem tetszik egyaltalan, es amugyis van neki valaki akivel randizgat.
De az nem ciki, ha csak ugy irok neki errol? Ugy ereznem, hogy hiszteriazom. Amit sose kedveltem a lanyokban. Ne varjak egy-ket napot?
Nem, ne várj. Figyelj a barátnéd nem fog a sráccal összejönni, akkor arról az oldalról biztosítva vagy.
Nem hisztériázás az ha őszintén leírod a problémádat, az érzéseidet. Bármennyire a férfiak nem ennyire bonyolultak, szeretjük ha nyíltan egyszerűen közölnek velünk dolgokat.
Koszonom. Azert estig varok, mert most dolgozik. Ilyenkor nem zavarok senkit magantermeszetu problemakkal es majd jelentkezem, hogy hogyan alakult a dolog. Tudom, hogy lepnem kell valamit, mert ez nekem se jo igy.
Koszonom megegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!