Másnak is elveszi az önbizalmát a facebook?
Figyelt kérdés
Megismerkedek egy lánnyal,beszélgetünk,hazamegyünk,később bejelölöm..van vagy 50 képe,a profilképén min. 80 lájk,van 500 ismerőse,minden második valami helyes csávó,a képei alatt egy rakat fiúval viccelődik,stb..
Ilyenkor úgy érzem,hogy közöm nincs hozzá,ennyi vetélytárs közt,hagyom is a fenébe.
Más is érez így?
18/F
2014. márc. 9. 22:07
11/16 anonim válasza:
Figyi,én is így érzek.Abszolút!Ma láttam,hogy egy ismerős csaj egyik képén 338!!!! lájk volt.Nem értem,hogy lehet valaki ilyen népszerű???!A képek alatti jópofizásoktól,viccelődésektől pedig okádok! 18F
12/16 anonim válasza:
Én is tudom, hogy milyen ez az érzés. De azért az bíztató, amit az 5-ös írt.
13/16 anonim válasza:
Valószínűleg jól érzed, az ilyen "facebook-sztárok" nem kezdenének egy magadfajtával, pláne ha a profilképeden nincs minimum 50 lájk :s
14/16 A kérdező kommentje:
De NEM ilyen fb-celebek! Normális,átlagos/csinos lányok már kb mind ilyenek.
2014. márc. 9. 22:28
15/16 anonim válasza:
#11: Szerinted ha egy képre kap ennyi lájkot, abból a 338 emberből hány az, akivel tényleg kölcsönösen fontosak egymásnak? A fb-ozók zömét mindenféle exhibicionisták teszik ki, akik bármire képesek. Tudod, hogy ezek a viszonyok mennyire felszínesek, és az ilyen "sztárok" mennyire ki vannak téve a "divathullámoknak"? Valamiért felkapják őket, a többi meg megy utánuk, maguk sem tudják, hogy miért. Én - igaz, hogy fiú vagyok - úgy tartom, hogy inkább ne lájkoljon senki, mint ilyen "dicsfényben" sütkérezzek.
16/16 anonim válasza:
Hát Nekem inkább növelte.:) Az, hogy van néhány barátja egy lánynak nem jelent semmit.. Neked is van, csak lehet Ti nem irkáltok annyi mindent nyilvánosan. Ennyi. Ha ők se irkálnának attól még ugyan úgy léteznének, csak nem tudnál róla vagy kevesebbről tudnál. Hol a probléma? Nyugodtan próbálkozz Nála, ha úgy érzed... barátai mindenkinek vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!