Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Másnak is elveszi az önbizalmá...

Másnak is elveszi az önbizalmát a facebook?

Figyelt kérdés

Megismerkedek egy lánnyal,beszélgetünk,hazamegyünk,később bejelölöm..van vagy 50 képe,a profilképén min. 80 lájk,van 500 ismerőse,minden második valami helyes csávó,a képei alatt egy rakat fiúval viccelődik,stb..

Ilyenkor úgy érzem,hogy közöm nincs hozzá,ennyi vetélytárs közt,hagyom is a fenébe.

Más is érez így?

18/F

2014. márc. 9. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem, én nem ismerkedem a Facebook-on.
2014. márc. 9. 22:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképp vagyok ezzel.. elvileg még az egészségre is káros a fb. :D
2014. márc. 9. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Bizony van :D Tegyem a facebookba...
2014. márc. 9. 22:10
 4/16 anonim ***** válasza:
ha valaki olyan hülye akkor igen
2014. márc. 9. 22:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmit nem jelent, max. azt, hogy van 500 ismerőse, akikből néhánnyal tartja is rendszeresen a kapcsolatot, a maradékot lesz.rja, és pár hét után azt se tudja róluk, hogy kicsodák, meg szeret fényképezőgép előtt pucsítani, teleszemeteli önmagával a netet, mindenféle hülye képeken vicsorít. Ne ilyeneket keress. Elsőre nyilván nem látszik senkiről, hogy milyen, és sajnos a nagy többség ilyen, de próbálj szűrőket alkalmazni, keress másfajta lányokat.
2014. márc. 9. 22:12
 6/16 anonim ***** válasza:

nem

az sem zavar ha kapcsolatban van

2014. márc. 9. 22:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Pl Laska szűrőt :dAS:tg
2014. márc. 9. 22:14
 8/16 A kérdező kommentje:

Arról szó sem volt,hogy csücsörítős képei vannak és hasonlóak.

Teljesen normális lányokank ilyen a profilja.

9/16 anonim ***** válasza:

Én konkrétan nyelvgyakorlásra használom, van egy kubai srác, akivel spanyolul levelezek. Nem tudom, ő mit gondol, pedig konkrétan megírtam neki, hogy a munkaerőpiacon nekem a spanyol tudás nagyon-nagyon előnyös, és legalább nem kell magántanárnak fizetnem.

Mert azért írogat nekem szépeket, pedig mondtam,hogy van párom. És látom, hogy a többi nő mit ír neki. Ha érdekelne a srác, megőrülnék a féltékenységtől.

Tényleg eszméletlen jó pasi, de én nem hiszek az ilyen távszerelmekben.

Szóval vannak olyanok, akiknek ez növeli az önbizalmát, mert sokkal egyszerűbb messziről, látatlanban flörtölni valakivel, mint élőben. Én nem is kezdenék az ilyennel. Ne flörtöljön egyszerre 20-30 emberrel, az már túlzás.

10/16 anonim ***** válasza:
nem, engem az sem zavar, ha kapcsolatban van
2014. márc. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!