Hogy szólítsam meg?
Figyelt kérdés
Eléggé tetszik egy fiú akivel csak látásból ismerjük egymást, még nem beszélgettünk. Szeretnék vele megismerkedni de mivel élőben nem nagyon lenne alkalmam abban maradtam, hogy ráírok facebookon.. Na igen, de mit írjak neki, hogy el tudjunk kezdeni beszélgetni stb..?2014. márc. 8. 23:43
3/8 A kérdező kommentje:
De pont az a baj, hogy erre mindenki visszaírja, hogy semmi és meghalt a beszélgetés.
2014. márc. 8. 23:46
4/8 anonim válasza:
"Szia! Innen és innen ismerlek és kíváncsi lettem rád."
5/8 anonim válasza:
*1-es Ez utálom amikor azt írják, hogy csá mizu.:D Mert ilyenkor a beszélgetések:
Csá, mizu?
Semmi különös, veled?
Velem sincs semmi.
És ennyi beszélgetés vége. Szóval ha ráírsz beszélgess rendesen mert le fog ülni a beszélgetés. Ha visszakérdez hogy veled mi újság, akkor írj sok mindent kérdezz többet, stb.
6/8 anonim válasza:
#5: mert nem csinálsz semmi különöset. Nálunk egy így néz ki:
Ráírok valakire: "Csááááááááá, mizu?"
Mire ő: "Semmi, veled?"
Mire én: "Királyság van, vazzeg, most voltam cápaháton úszni, aztán levest főztem az uszonyából, és megetettem a tigrisemmel"
Na? NA? NAA? :D
7/8 anonim válasza:
:DD Jó dehát ha ő írt rám, akkor nem strapálom eleinte magam. Ő keltse fel az érdeklődésem, főleg ha nem ismerem.:D Ha én írok rá, akkor nem annyit írok, hogy: Szia. Mizu?
8/8 anonim válasza:
Ugyanez a problémám nekem is! De szerintem furcsa lenne azt irni hogy "szia, mizu?" Mert még csak látásból ismered, és ilyent ismerősnek szokás irni..legyen egy alibid, hogy ráirhass..például egy suliba jártok. Használd ezt fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!