Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsam meg ha látom?

Hogyan szólítsam meg ha látom?

Figyelt kérdés
Eléggé bejön egy csaj, szép és normálisnak tűnik. Reggelente szoktam látni naponta gondolom iskolába megy. Eldöntöttem hogy meg kellene szólítani, vagy nem tudom, csak mert gondolván mit veszítek, vagy elzavar vagy nem. Ti mit tanácsoltok, mit érdemes mondani, hogy ne is tűnjek bunkónak, de ne ijedjen meg hogy mit akarok? Hogyan érdemes megszólítani egy lányt? 15-16 év körül lehet. én 16,5 vagyok. Köszönöm
2014. jan. 29. 21:00
 1/4 anonim válasza:
Csak lazán, mosolygósan. Nem nyomulósan, de nem is hányaveti módon. Magabiztosan, kedvesn. Nna.
2014. jan. 29. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Sokszor láttalak már, hogy egyedül jössz a suliba. Veled tarthatok? [A válasz helye] Bevallom, megtetszettél és szeretnélek megismerni.
2014. jan. 29. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
33%

csöszkolbász

bejön a csajoknak

2014. jan. 29. 21:11
 4/4 anonim válasza:
odamesz hozza szia neharagudj csatlakozhatok enis?setalsz vele megismerkedtek aztan elmondod neki ogy szerted szep kedves stbb....hajraa
2014. febr. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!