Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán jön velem szemben két lány és az egyikkel szemezek és látom, hogy tetszek neki, hogyan szólítsam le?
Kérj tüzet!
jah,nem is dohányzok! XDDDD
ez krva jó 2. xD
én azt tanácsolom, hogy improvizálj, ne filózz rajta
minél többet gondolkozol, hogy mit csinálj majd annál nehezebben, görcsösebben fog menni
engedd el magad, annyit fixálj le magadba, hogyha történik veled egy ilyen eset, akkor 3 másodpercen belül menj oda, vagy szólítsd le! aztán majd improvizálsz. akkor már benne vagy a szituációban, szóval mindegy! leszólítottad és ennyi.
én próbálkoztam ugyanígy a buszon, bejött :D "ne haragudj, szeretnélek közelebbről megismerkedni, ha van ilyen lehetőség" dumával egy kis mosollyal az arcomon tettem ezt meg.
Jajj..erre benyögöd,hogy nem mered leszólítani?:O
Akkor miért a kérdés,hogy hogyan szólítsad le?? XDDD
ha olyan nagyon félénk lennél, hogy ne mernéd leszólítani, akkor nem mertél volna szemezni vele az utcán, a barátnője mellett :P:P:D nem de?
csak akarni kell, hajráhajrá :)
21/L am az improvizálós tippet fontolgatnám :) (igazából hidd el, ha tényleg bejössz ne i, azt is megkérdezheted tőle, hogy mikor született a norvég király, lényegtelen :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!